Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Αρνητική απάντηση για τις φοροαπαλλαγές Σε απόγνωση οι πληγέντες επαγγελματίες της Σκοπέλου μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις στα αιτήματά τους - Υπό διερεύνηση ο ΕΝΦΙΑ


Αρνητική απάντηση έλαβαν οι πληγέντες της Σκοπέλου στα αιτήματα για φοροαπαλλαγές και ειδικές ελαφρύνσεις που έθεσαν στο υπουργείο Οικονομικών, παρά τις αρχικές υποσχέσεις περί του αντιθέτου. Το μόνο παράθυρο ελπίδας που αφήνει ανοιχτό η κυβέρνηση, αφορά το αίτημα που έχουν υποβάλει οι πληγέντες για προσωρινή απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ.
Το συγκεκριμένο αίτημα θα επανεξεταστεί από το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο θα αποφανθεί σχετικά, το προσεχές διάστημα.
Τα παραπάνω υπογραμμίστηκαν στη συνάντηση που είχε χθες ο πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων επαγγελματιών της Σκοπέλου, Γιώργος Σκλάβος με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.

Ο πρόεδρος των πληγέντων εξέφρασε την έκπληξή του για την αρνητική εξέλιξη που διαφαίνεται, σε μια στιγμή ιδιαίτερα δύσκολα για δεκάδες επαγγελματίες της Σκοπέλου, οι οποίοι επλήγησαν από τη θεομηνία του περασμένου Σεπτεμβρίου και καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να ορθοποδήσουν.
Παράλληλα ο κ. Σκλάβος υπενθύμισε στους αρμόδιους του υπουργείου Οικονομικών ότι οι επαγγελματίες της Σκοπέλου, ήταν πάντα ιδιαίτερα συνεπείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις πριν τη βιβλική καταστροφή, που άλλαξε άρδην τα δεδομένα, οδηγώντας τους σε οικονομικό αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger