Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

δελτίο τύπου του Κέντρου Νέων Καλαμάτας





Κέντρο Νέων Καλαμάτας
Πλατεία Όθωνος 10, 1ος Όροφος

Θέμα: Εγγραφές 2ου τετραμήνου του έτους 2016

Ξεκινάνε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου οι εγγραφές για το δεύτερο τετράμηνο του έτους 2016 για το Κέντρο Νέων Καλαμάτας. Μεταξύ 17:00 και 20:00 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στα νέα εργαστήρια που ξεκινάνε την επόμενη εβδομάδα. Αυτά είναι τα εξής:
-          Ρώσικα για αρχάριους
-          Ζωγραφική για παιδιά
-          Ζωγραφική για ενήλικες
-          Κιθάρα για παιδιά
-          Ισπανικά για αρχάριους
-          Αυτοάμυνα
Οι εγγραφές για τα νέα εργαστήρια, θα διαρκέσουν μέχρι και την ημέρα και ώρα του πρώτου μαθήματος (μεταξύ 29 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου).

Τα μαθήματα του πρώτου τετραμήνου τα οποία δέχονται νέους μαθητές είναι τα εξής: Νοηματική Γλώσσα της Πέμπτης, Θεατρικό εργαστήριο, Συζήτηση στα Αγγλικά, Ντεκουπάζ (και οι δύο ημέρες), Tai-Chi, Γερμανικά (με την προϋπόθεση ότι γνωρίζει τα βασικά), Αγγλικά για αρχάριους, Νορβηγικά, Πολωνικά (ενήλικες), Γαλλικά αρχάριοι και προχωρημένοι, Παραδοσιακοί χοροί, Μuai-Thai, Σάλσα, Σάλσα/Μπατσάτα και Σύγχρονος χορός. Σε αυτά τα μαθήματα οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έρθουν την ημέρα και ώρα του μαθήματος την εβδομάδα 29 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου για να κάνουν την εγγραφή.
Όσοι παρακολουθούν ήδη κάποιο μάθημα το οποίο συνεχίζεται θα πρέπει απλά να ανανεώσουν την εγγραφή τους στην γραμματεία του ΚΝΚ μέχρι τις 10 Μαρτίου 2016.

Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας είναι μια ανοικτή εθελοντική δομή για τους νέους της πόλης μας και στηρίζεται στην ενεργό συμμετοχή εθελοντών οι οποίοι μοιράζονται τις γνώσεις τους με τους συμπολίτες τους. Τα μαθήματα παρέχονται από εθελοντές και είναι δωρεάν για το κοινό. Όσοι όμως τελικά επιλεχθούν να παρακολουθήσουν ένα μάθημα θα πρέπει να συνεισφέρουν για την χρήση του χώρου (ενοίκιο, λογαριασμοί, επισκευές) 10 ευρώ το τετράμηνο. Είναι μια ιδιωτική –χωρίς νομική μορφή- πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην δημιουργία ευκαιριών γα τους νέους και την προσωπική και κοινωνική τους ανάπτυξη μέσω της μη τυπικής μάθησης και της ενεργούς συμμετοχής.

Περισσότερα για το Κέντρο Νέων Καλαμάτας μπορείτε να βρείτε στο www.kentroneon.wordpress.com ενώ για επικοινωνία μπορούν να στείλουν στο: kentroneonkalamatas@gmail.com

Ακολουθεί το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Κέντρου Νέων Καλαμάτας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger