Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ντού των λαθρομεταναστών στην Ειδομένη …οι Σκοπιανοί σφράγισαν τα Σύνορα!


Migrants_in_Hungary_2015_Aug_018Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι σημειώθηκαν επεισόδια. όταν λαθεομετανάστες επιχείρησαν να ανοίξουν το πέρασμα, προκειμένου να συνεχίζουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη. Αμέσως επικράτησε ένταση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα Σκόπια σφράγισαν τα  σύνορα.

Πάνω από 4.000 άτομα έφτασαν το πρωί στον Πειραιά απο τα νησιά  και εγκλωβίστηκαν για ώρες!

67Οι ουρές είναι τεράστιες μπροστά από τη σκηνή που γίνεται διανομή τροφίμων και νερών, ενώ ουρά υπάρχει και μπροστά στην ουδέτερη ζώνη, αφού οι έλεγχοι από τη γειτονική χώρα έχουν γίνει εξαιρετικά αυστηροί και μπορούν να περάσουν μόνο όσοι Σύροι και Ιρακινοί έχουν διαβατήριο ή ταυτότητα και το υπηρεσιακό τους σημείωμα.
Μάλιστα, υποβάλλονται και σε σωματικό έλεγχο, ενώ γίνεται και εξονυχιστικός έλεγχος των χαρτιών τους….Οι Σκοπιανοί ψάχνουν για κάλπικα χαρτιά
Άνθρωποι που έχουν διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα από το Αφγανιστάν, καταρρέουν, όταν αστυνομικοί της γειτονικής χώρας τούς ενημερώνουν ότι πλέον δεν μπορούν να περάσουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται εκνευρισμός, καθώς όταν οι Αφγανοί συνειδητοποιούν ότι έχουν εγκλωβισθεί, διαμαρτύρονται και προκαλείται ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger