Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 4ης ΦΛΕΒΑΡΗ - ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 04/02/2016
ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ (ΑΡΓΩ) ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ
Οι προωθούμενες προτάσεις της Κυβέρνησης, που οδηγούν στην πλήρη κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων, συναντούν την αποφασιστική αντίσταση ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

Οι πρωτοφανείς σε μαζικότητα κινητοποιήσεις των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων, οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, οι μεγάλες κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου και τα μπλόκα σε όλη την χώρα, αποδεικνύουν την αποφασιστικότητα όλων των κοινωνικών ομάδων ν’ αντισταθούν και να μην αφήσουν να περάσουν οι αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις, που θα οδηγήσουν τους συνταξιούχους σε πλήρη φτωχοποίηση, τους εργαζόμενους σε νέες μειώσεις των μισθών τους και τους ελεύθερους επαγγελματίες σε έξοδο από το επάγγελμά τους και σε ανεργία.


Η μεγάλη Γενική Απεργία στις 4 του Φλεβάρη θα είναι μια απεργία σταθμός, που θ’ αποδείξει στην Κυβέρνηση, στους συμμάχους της και στους δανειστές ότι η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης δεν θα περάσει. Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, ήδη φτωχοποιημένη σε μεγάλο βαθμό από έξι χρόνια Μνημονίων και εφαρμοστικών, δεν προτίθεται να ανεχτεί παραπέρα εξαθλίωση της ζωής της. Κάνει το πρώτο βήμα για μια παλλαϊκή αντεπίθεση , για μια μεγάλη δημοκρατική-αντιμνημονιακή ανατροπή, για την κλιμάκωση των εργατικών και λαϊκών αγώνων στη βάση των κοινών προβλημάτων και της δημοκρατικής αναγέννησης της πατρίδας μας.
Παίρνουμε ΟΛΟΙ μαζικά μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση που καλούν στην παραλία του Βόλου οι φορείς και τα συνδικάτα, την Πέμπτη, 4 Φλεβάρη και ώρα 11 το πρωί!! Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου