Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησαν οι αντιδράσεις της κοινωνίας Οργή του ΠΑΜΕ μπροστά στο Μαξίμου για το ασφαλιστικό


Οργή του ΠΑΜΕ μπροστά στο Μαξίμου για το ασφαλιστικό

Περίπου 100 μέλη αιφνιδίασαν πλήρως την αστυνομία - «Στο νέο έγκλημα κανείς συμβιβασμός» το μηνύμά τους με τα πανό που άνοιξαν μπροστά στο πρωθυπουργικό μέγαρο - Δίνουν νέο ραντεβού στις 12 το μεσημέρι έξω από το υπ. Εργασίας - Κάλεσμα για την ίδια ώρα και από την ΑΔΕΔΥ - Προετοιμάζεται και 24ωρη γενική απεργία

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησαν οι αντιδράσεις των συνδικάτων για τις ραγδαίες αλλαγές που φέρνει στις συντάξεις το ασφαλιστικό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Περίπου 100 μέλη του ΠΑΜΕ «έπιασαν στον ύπνο» την αστυνομία και κατάφεραν όχι μόνο να φτάσουν στο Μαξίμου αλλά και να ανοίξουν δύο πανό μπροστά στο πρωθυπουργικό μέγαρο καταλαμβάνοντας το πεζοδρόμιο επί της Ηρώδου Αττικού. Οι διαδηλωτές εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά με τρία τουριστικά λεωφορεία, η διέλευση των οποίων επιτρέπεται στην οδό Ηρώδου του Αττικού.

Μπροστά στο Μέγαρο όμως, τα λεωφορεία σταμάτησαν ξαφνικά και οι διαδηλωτές κατέβηκαν αιφνιδιάζοντας τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει: Απαιτούν «το έκτρωμα του σχεδίου διάλυσης της Κοινωνικής Ασφάλισης, Κυβέρνησης, επιχειρηματικών ομίλων και Ευρωπαϊκής Ένωσης», να παρθεί πίσω.

Τα πανό γράφουν συνθήματα όπως «Όλοι στον αγώνα! - Στο νέο έγκλημα κανείς συμβιβασμός», καλώντας τον κόσμο σε ξεσηκωμό. 
Το ΠΑΜΕ, μάλιστα, καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Για την ίδια ώρα δίνει ραντεβού για παράσταση διαμαρτυρίας και η ΑΔΕΔΥ.

Παράλληλα η ομοσπονδία των δημοσίων υπαλλήλων ετοιμάζει συλλαλητήριο για το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στην Ομόνοια ενώ σε συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ προσανατολίζονται σε 24ωρη απεργία όταν το επίμαχο νομοσχέδιο κατατεθεί στη Βουλή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger