Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ ''THE BIG ONE'' !!




Ο μεγάλος χιονιάς ''THE BIG ONE'' θα εισβάλλει στην Ευρώπη από τις 12 Ιανουαρίου δίνοντας ισχυρές χιονοθύελλες όπως επισημαίνει η μεγάλη ιστοσελίδα καιρού Greek-Weather.Org, σε όλη τη βόρεια, κεντρική και ανατολική Ευρώπη ακόμα και σε μηδενικά υψόμετρα, ενώ ισχυρό πολικό ψύχος θα εξαπλωθεί σε όλη την ήπειρο μας.

Τμήματα του ψύχους αυτούς αλλά και του μεγάλου αυτού χιονιά, θα περάσει και από την Ελλάδα μετά το επόμενο Σαββατοκύριακο, επηρεάζοντας αρχικά τη βόρεια Ελλάδα με χιόνια και μετέπειτα θα φτάσει ως και τη κεντρική χώρα με χιόνια σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Ακόμα τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού δεν έχουν διαχωρίσει τη θέση τους για το σε ποιες ακριβώς περιοχές θα χιονίσει στην Ελλάδα μετά τις 15-16 Ιανουαρίου, ωστόσο όπως τονίζει το Greek-Weather.org, φαίνεται να χιονίζει πρώτα στη βόρεια Ελλάδα στις 15-16 του μήνα και μετά στις 17-19 να χιονίζει και στη κεντρική Ελλάδα.

Αθήνα και Θεσσαλονίκη φαίνεται πως θα δουν νιφάδες χιονιού δεν γνωρίζουμε ωστόσο από τη σελίδα Greek-Weather.Org πόσο πολύ χιόνι θα πέσει. Πάντως αρκετά προγνωστικά στοιχεία δείχνουν χιονοθύελλες σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger