Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Σπάρτη: Η 1η Μάη δεν είναι αργία είναι Απεργία

Η 1η Μάη είναι η Απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Την «γιορτάζουμε» κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο επειδή στο Σικάγο το 1886, οι αντίστοιχοι «κουκουλοφόροι, προβοκάτορες, πράκτορες, ακατανόητοι» εκείνης της εποχής, δηλαδή οι εργάτες Αναρχικοί, έδωσαν τη ζωή τους με κεντρικό αίτημα την 8ωρη εργάσιμη ημέρα και με όραμα την Κοινωνική Επανάσταση.
Αναμεταξύ τους τότε, υπήρχαν σοβαρές διαφωνίες σχετικά με το κατά πόσο ένα αίτημα θα ταίριαζε στον αγώνα τους ενάντια στα αφεντικά. Ο συνδυασμός εκείνου του αιτήματος και του οράματος για μια άλλη κοινωνία, είναι που δίνει νόημα ακόμα και σήμερα σε εκείνον τον Αγώνα.
Δεν ξεχνάμε τον Αγώνα που έδωσαν οι εργάτες στην Αμερική, ούτε την εξέγερση των λιμενεργατών της Καλαμάτας το 1934, ούτε τον ματωμένο Μάη των καπνεργατών του 1936 στη Θεσσαλονίκη, ούτε και τη θυσία των 200 κομμουνιστών στο σκοπευτήριο της Καισαριανής την Πρωτομαγιά του 1944.

Ρε παλιό ξεφτιλισμένοι Κακούργημα πλέον ἡ …ἐπιβίωσις τῶν Ἑλλήνων!!! Τὸ ἔγκλημα Παπακωνσταντίνου εἶναι …μικρότερο ἀπὸ τοῦ κάθε ἀπόρου ποὺ πουλᾶ κουλούρια, δίχως ἄδεια!!!

Κακούργημα πλέον ἡ ...ἐπιβίωσις τῶν Ἑλλήνων!!!1
Πρὸ μερικῶν ἑβδομάδων μάθαμε γιὰ μία κυριούλα ποὺ καλεῖται νὰ πληρώσῃ πρόστιμο 5.000 εὐρῶ, δίοτι πωλοῦσε …κουλούρια, δίχως ἄδεια. Τὴν ἴδια στιγμὴ ποὺ ἀμέτρητα δισεκατομμύρια ΔΕΝ ἀναζητῶνται…
Τὴν ἴδια στιγμὴ ποὺ ὁ Παπακωνσταντίνου ἐκρίθη …ἀθῶος καὶ μὲ ΜΟΛΙΣ 800 εὐρόπουλα θὰ...
πάη στὸ σπιτάκι του, ἄνετος καὶ χαλαρός, κι ἐπὶ πλέον …ἀθῶος!!!

Ρε Δρίτσα πληρωνόμαστε καλά…


pontoporos_naftilia_mpofor_rolling_

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί ινδική καρύδα με... σαλμονέλα

Δημοψήφισμα και υποχωρήσεις στο τραπέζι του υπουργικού



Τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης εφεξής, χωρίς όμως να γίνεται συζήτηση επί της λίστας μέτρων, εξετάζει αυτήν την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργικό συμβούλιο, που συνεδριάζει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.

Συμβαίνει τώρα αστραπές και βροντές στην Σκόπελο με καταιγίδα όλα σκατά πάνε

ΕΚΤΑΚΤΟ>Με διάγγελμα Τσίπρα πάμε σε εκλογές μέσα στον Μάιο;

ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

 
Εισηγήσεις δέχεται αυτή την στιγμή ο πρωθυπουργός να μην καταθέσει το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο αλλά με έκτακτο διάγγελμα να ανακοινώσει εκλογές μέσα στο Μάιο!

Σκόπελος μεγάλο χτύπημα στα νησιά από τους ροζέ αριστερούς του Κολωνακίου και του κόλου και γιατί βρε μαλάκες να έρθουν στα νησιά διακοπές και όχι παραθαλάσσια Χαλκιδική Πήλιο Εύβοια κλπ


Εορτή του Αγίου Ιακώβου του Αποστόλου και αδελφού του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου

Εορτή του Αγίου Ιακώβου του Αποστόλου και αδελφού του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου
Τη μνήμη του Αγίου Ιακώβου του Αποστόλου και αδελφού του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου τιμά σήμερα, 30 Απριλίου, η Εκκλησία μας.
Ο Απόστολος Ιάκωβος ήταν υιός του Ζεβεδαίου και της Σαλώμης και πρεσβύτερος αδελφός του Ευαγγελιστού Ιωάννου. Καταγόταν κι αυτός από την Βησθαϊδά της Γαλιλαίας. Ασχολούνταν με την αλιεία μαζί με τον Ιωάννη, έχοντας και οι δύο μαζί τους και τον πατέρα τους, καθώς και πολλούς εργάτες.

Βόλεϊ Γυναικών Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Α1, 4ος τελικός)

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Γνωστός ηθοποιός έγινε μοναχός και χειροτονήθηκε Διάκονος

Αυτή κι αν είναι μια απόφαση ζωής.
Το να επιλέξεις να ακολουθήσεις στη ζωή σου τον εκκλησιαστικό μοναχικό βίο…
Πόσο μάλλον όταν έχεις υπάρξει ηθοποιός και μάλιστα για αρκετά χρόνια και σε γνωστές σειρές.Ο ηθοποιός Ευγένιος Λαμπρινάκος όμως φαίνεται οτι το σκέφτηκε πολύ καλά και το αποφάσισε. Ο πατέρας Ευτύχιος από την υπόθεση «Απρόβλεπτη πεθερά» της τηλεοπτικής σειράς «7 θανάσιμες πεθερές», έγινε μοναχός με το όνομα Ιερώνυμος. Ενώ μόλις πριν λίγες μέρες. όπως δημοσίευσε ο “Poimin.gr” ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ χειροτόνησε Διάκονο τον ηθοποιό που γεννήθηκε στο Πειραιά στις 22 Ιουνίου 1973 από Μανιάτες γονείς και με συγγενή τους τον Πρωτοσύγκελλο Μητροπολίτη της Πελοποννήσου .

ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ Με πιστωτική ο Μήτσος θα αγοράζει μπάλες άχυρο για τα ζα μπράβο ΣΥΡΙΖΑ


Με πιστωτική κάρτα θα γίνονται οι συναλλαγές άνω των 70 ευρώ στα νησιά της χώρας με πληθυσμό πάνω από 3.000 κατοίκους.
Η διάταξη αυτή περιλαμβάνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο νομοσχέδιο που καταρτίζεται στη βάση της «λίστας Βαρουφάκη» και στοχεύει στην αύξηση της εισπραξιμότητας του ΦΠΑ.

Εναλλακτικές δράσεις τουρισμού οι ξενοδόχοι της Σκοπέλου

alt
Υπέρμαχοι του καταδυτικού τουρισμού δηλώνουν οι ξενοδόχοι της Σκοπέλου, οι οποίοι υιοθετούν σειρά πρωτοβουλιών, που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη εναλλακτικών δράσεων και την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του νησιού. Οι επαγγελματίες του νησιού που ασχολούνται με τον τουρισμό, εκτιμούν ότι η συγκεκριμένη μορφή τουρισμού θα αποφέρει μακροπρόθεσμα οφέλη, δεδομένου ότι θα συμβάλλει στη διεύρυνση της σεζόν και την προσέλκυση επισκεπτών από όλο τον κόσμο, με υψηλές οικονομικές προδιαγραφές.
Σε εποχές αβεβαιότητας και οικονομικής ύφεσης, η Ενωση Ξενοδόχων της Σκοπέλου προσανατολίζεται σε πεδία που επικεντρώνονται στις φυσικές ομορφιές του νησιού, το μνημειακό και τον αρχαιολογικό πλούτο, τα μεταβυζαντινά μοναστήρια, τα τοπικά προϊόντα, το δαμάσκηνο Σκοπέλου, που θα αποτελέσει το επίκεντρο της διεθνούς συνάντησης που διοργανώνεται το καλοκαίρι.

Δήλωση των βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, Δανάης Τζήκα, Κώστα Δελημήτρου, Κατερίνας Παπανάτσιου και Μάκη Μπαλλή, με αφορμή την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς




Ο εορτασμός της φετινής Εργατικής Πρωτομαγιάς, ο οποίος αναβιώνει την μνήμη του ξεσηκωμού των εργατών του Σικάγου την 1η Μαΐου 1886, διεκδικώντας το οκτάωρο και καλύτερες συνθήκες εργασίας, βρίσκει τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με τις επιπτώσεις των ακραίων πολιτικών λιτότητας και την χώρα μας στην πρώτη γραμμή μιας σκληρής διαπραγματευτικής μάχης για αξιοπρέπεια.

Έγινε η μεταβίβαση του "Κρόνος" στον Μαρινόπουλο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες η μεταβίβαση των Σούπερ Μάρκετ "Κρόνος" στην οικογένεια Μαρινόπουλου.
Η εταιρία, όπως γράφει η εφημερίδα "Πελοπόννησος", θα  εξακολουθήσει να στηρίζει τη τοπική αγορά.

Απεργία!

Αυτός που έπρεπε να είναι γραμματέας του ΚΚΕ και όχι ο μπουλης τα έχωσε κανονικά στους σύριζοπασοκους χαίρεσαι να τον ακούς ανοίγει την καρδιά μας ο σύντροφος Θ. ΠΑΦΙΛΗΣ


Πέτσινο μανιφέστο με κωλοτούμπα Λαφαζάνη AΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ

 
Aπό το περιοδικό CRASH του Γιώργου Τράγκα, ο υπουργός Λαφαζάνης εξαπολύει "σφοδρή επίθεση" στο κατεστημένο ενώ δηλώνει ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να συνυπογράψει ποτέ νέα μέτρα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων την στιγμή που δεν καταργείται ο ληστρικός ΕΝΦΙΑ και στο μεταξύ αναγκάζουν τους παππούδες αν δεν πάνε από πέσιμο και χέσιμο να πάνε από πιστωτική κάρτα!!!

«Φιλοξενούμενη» στην Αθήνα για ένα δεκαήμερο η Αλόννησος

Αλόνησος
Στο δημοφιλέστερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας, στο The Mall Athens θα φιλοξενηθεί από 1 έως 10 Μαΐου η Αλόννησος. Όπως έγινε γνωστό από τη δημοτική αρχή, «από το ειδικά διακοσμημένο περίπτερο θα διανέμεται στους πολυπληθείς επισκέπτες προωθητικό υλικό ενώ η δράση θα αναδειχθεί μέσω ραδιοφώνου και κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

«Εξετάσεις χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων»




          Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει ότι  μετά την 26η Νοεμβρίου 2015, η πώληση γεωργικών φαρμάκων εγκεκριμένων για επαγγελματική χρήση πραγματοποιείται, μόνον εφόσον εξασφαλισθεί ότι η χρήση τους γίνεται από πρόσωπο ή υπό την επίβλεψη προσώπου το οποίο διαθέτει πιστοποιητικό γνώσεων  ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.
          Η παρακολούθηση προγράμματος κατάρτισης στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων δεν είναι υποχρεωτική, σε αντίθεση με την υποχρέωση απόκτησης πιστοποιητικού.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ Ολυμπιακός Απόλλων Σμύρνης live

Τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό ο Ολυμπιακός

Τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στις 18:30 (OTEsport 1) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι στη Ριζούπολη με το ευρύ 3-0.

Ο Βίτορ Περέιρα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με μια ενδεκάδα που θα παίξει για πρώτη φορά μαζί. Ο Γιαννιώτης αναμένεται να παίξει κάτω από το δοκάρια, ενώ η τετράδα στην άμυνα θα συμπληρωθεί από τους Μαζουακού, Σαλίνο, Σιόβα και Αυλωνίτη.

Σποράδες H «Ανδριάνα» επέστρεψε στο φυσικό της περιβάλλον



Η νεαρή φώκια μεταφέρθηκε στο Πιπέρι
Μετά από πέντε μήνες σε κέντρο περίθαλψης
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία της απελευθέρωσης νεαρής μεσογειακής φώκιας (Monachus monachus) στο θαλάσσιο χώρο του Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων (Ε.Θ.Π.Α.Β.Σ.), από τη MOm με τη συμβολή του Λιμεναρχείου Σκοπέλου και του Φορέα Διαχείρισης. Το νεογέννητο φωκάκι είχε βρεθεί ορφανό από κάτοικο του νησιού σε παραλία της Σκοπέλου, συγκεκριμένα στο Στάφυλο, τον περασμένο Νοέμβριο. Μετά την περισυλλογή

Τραυματίες από πρόσκρουση φέρι μποτ στο λιμάνι της


Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας προσέκρουσε το φέρι μποτ «Ανω Χώρα ΙΙ», με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά επτά επιβάτες.
Το ατύχημα συνέβη στις 10:45 το πρωί. Το φέρι μποτ ερχόταν από την Κέρκυρα όταν στην προσπάθεια πρόσδεσης προσέκρουσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Ζημιές έχουν υποστεί ένα λεωφορείο και πέντε ΙΧ, ενώ βλάβη είναι πιθανό να έχει υποστεί ο καταπέλτης.

Σας έφερα τα χρήματα από τα ταμεία και τους Δήμους ...


Αν…
Αν δεν τον είχαν εκλέξει στο 15μελές…
Αν δεν τον είχε υιοθετήσει ο Αλαβάνος…
Αν τα… Σελινοειδή* τα είχαμε μόνο προς βρώση…
Αν οι Τσακαλώτος – Σταθάκης δεν είχαν επενδύσει στην «Ελληνικός Χρυσός»…
Αν η Νάντια, δεν είχε μεταφράσει στα νιάτα της Μπρεχτ και καταργούσε στα γεράματά της το ΤΑΙΠΕΔ…
Αν η Ρένα, δεν ήταν Ζυγός και πολύ περισσότερο «ζεύξη Ήλιου και Σελήνης» κι είχε στοιχειώδες μυαλό…
Αν η Ζωή, έστεκε καλά στα μυαλά της και δεν κατέληγε ο φόβος κι ο τρόμος των βενζινάδικων…
Αν ο υπουργός των εξωτερικών είχε περισσότερη αξιοπρέπεια και δεν έλεγε πως έγραφε ότι του «έλεγε το… κόμμα»…
Αν οι μετανάστες δεν… λιάζονταν στην Ομόνοια κι η υπουργός δεν έβαζε το μέικ απ με σπάτουλα…
Αν ο μπάρμπα-ταβερνιάρης που το παίζει υπουργός, έλεγε λιγότερες μαλακίες…

ΣΚΟΠΕΛΟΣ σκυλίσια Ζωή τα μικρά μου

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

Εορτή των Αγίων Ιάσωνος και Σωσιπάτρου των Αποστόλων

Εορτή των Αγίων Ιάσωνος και Σωσιπάτρου των Αποστόλων
Τη μνήμη των Αγίων Ιάσωνος και Σωσιπάτρου των Αποστόλων τιμά σήμερα, 29 Απεριλίου, η Εκκλησία μας.
Οι Άγιοι Απόστολοι Ιάσων και Σωσίπατρος ανήκουν στη χορεία των Αποστόλων του Κυρίου και κατάγονταν ο μεν Ιάσων από την Ταρσό ή τη Θεσσαλονίκη, κατά το παλαιό χειρόγραφο, όπως σημειώνει ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης, ο δε Σωσίπατρος από την Αχαΐα.
Το όνομα του Ιάσων απαντά σε δύο από τα βιβλία της Καινής Διαθήκης. Στις Πράξεις των Αποστόλων και στην προς Ρωμαίους Επιστολή του Παύλου.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΑΗ Aγρια νύχτα στα Εξάρχεια

 
Ούτε η Bild να τους είχε βάλει!
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ομάδα νεαρών τον προπηλάκισε σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας το βράδι της Τρίτης.
Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε o υπουργός μιλώντας στην δημοσιογράφο του REAL FM, Kατερίνα Ακριβοπούλου.
Oπως ανέφερε η δημοσιογράφος ο υπουργός Οικονομικών έτρωγε σε εστιατόριο των Εξαρχείων παρέα με την σύζυγό του όταν γύρω στις 11 το βράδυ της Τρίτης μια ομάδα αποτελούμενη από περισσότερα από 30 άτομα, μπήκε μέσα στο εν λόγω εστιατόριο και κινήθηκε απειλητικά προς τον υπουργό.

Παράσταση διαμαρτυρίας επαγγελματιών στον ΟΑΕΕ

Σε κινητοποίηση και παράσταση διαμαρτυρίας στην περιφερειακή διεύθυνση του ΟΑΕΕ Λάρισας , για να αποφευχθεί η δέσμευση και η μεταφορά των αποθεματικών των Δημοσίων οργανισμών και των ασφαλιστικών Ταμείων στην Τράπεζα της Ελλάδας, προχωρούν σήμερα οι επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι του νομού με πρωτοβουλία της ΠΑΣΕΒΕ. Η παράσταση διαμαρτυρίας θα γίνει στις 10 το πρωί στα γραφεία του τοπικού Οργανισμού (Ερ. Σταυρού)

Κύπελλο Ελλάδας Ξάνθη - Ηρακλής


Volley League ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (3ος τελικός)

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης Olympiakos PIRAEUS - Smyrnis Live Streaming


Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ξέμεινε από φάρμακα... το Κέντρο Υγείας Σκιάθου. Απλήρωτη η μεταφορική... τα φάρμακα παραμένουν στο Βόλο και οι γιατροί σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

alt

Απίστευτο... όμως έγινε και αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, με άδεια χέρια έμειναν χθες οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Σκιάθου που περίμεναν στο λιμάνι να φτάσει το πλοίο για να παραλάβουν το δέμα με τα φάρμακα. Το δέμα δεν έφτασε ποτέ διότι όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, υπάρχουν οφειλές στη Μεταφορική και η παραλαβή δεν έγινε.

Έλεγε ο Στρατούλης...

Τι συμβαίνει τώρα... θα μας πει;

Έκτακτο δρομολόγιο του Εξπρές Σκιάθος για τα νησιά των Βορείων Σποράδων το Σάββατο


EXPRESS SKIATHOS

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκε ότι το ερχόμενο Σάββατο 2 Μαΐου, το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο Εξπρές Σκιάθος, θα εκτελέσει έκτακτο δρομολόγιο από το Βόλο προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων ως εξής:
Βόλος 09.00, Σκιάθος 11.35/11.50, Σκόπελος 12.50/13.05, Αλόννησος 13.05/13.45, Σκόπελος 14.15/14.30, Σκιάθος 15.30/15.45, Βόλος 18.20.
Επίσης το Λιμεναρχείο αναφέρει ότι τα δρομολόγιο του πλοίου «Πρωτεύς» την Πέμπτη 30 Απριλίου και το Σάββατο 2 Μαΐου, θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.

Εκδήλωση: Ο ματωμένος Ιούνης του 1936 στο Βόλο από Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας 28/04/2015 στις 7:30 μμ. : ΒΟΛΟΣ / Μεταμορφώσεως 19



Εκδήλωση- συζήτηση:

Τρίτη 28/4 19:30

Ο ματωμένος Ιούνης του 1936 στο Βόλο
Τα γεγονότα, οι αιτίες, και η αναγκαία κουβέντα για το παρόν και το μέλλον του ταξικού εργατικού κινήματος.

https://www.facebook.com/lesxi.volou 

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας στη Μαγνησία


Στην ενίσχυση των υποδομών σε Κέντρα Υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά από την υπογραφή από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό δύο προεγκρίσεων συμβασιοποίησης για το έργο «Προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού Κέντρων Υγείας Γ.Ν. Βόλου», συνολικού προϋπολογισμού 466.800 ευρώ.
Το έργο αφορά στα Κέντρα Υγείας Αλμυρού, Βελεστίνου, Αργαλαστής, Σκιάθου, Σκοπέλου, Ζαγοράς και Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου. Φορέα Υλοποίησης του που είναι τον Τμήμα Προμηθειών  του Γ. Ν. Βόλου, με Κύριο του έργου την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας-Στ. Ελλάδας.
Οι συμβάσεις που υπεγράφησαν αφορούν στην προμήθεια εξοπλισμού 20 AMBO ΚΑΙ 14 Λαρυγγοσκοποίων  και 19 Παλμικών Οξυμέτρων.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ-ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ: ΕΝΦΙΑ, ΟΧΙ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ, ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ;

bild_tsipras_469_355

 Σε επικοινωνιακή φάρσα αποδείχτηκε η “συνέντευξη” του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα  στα κανάλια των νταβατζήδων…. Ο πρωθυπουργός μετέθεσε για το δεύτερο εξάμηνο του 2015- και αν η χώρα πιάσει τους στόχους- το ζήτημα αντικατάστασης του ΕΝΦΙΑ.
Μιλώντας στην εκπομπή μεγαλοδημοσιογράφου(σε εκείνον που όπως είχαμε αποκαλύψει τον λοιδωρούσε στα τηλέφωνα με επιχειρηματίες, θέμα για το οποίο θα έχουμε ρεπορταζ στην αυριανή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ) και απαντώντας σε ερώτηση πολίτη ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εάν κινηθούμε σε ομαλό πλαίσιο και πιάσουμε τους στόχους για 1,2 πρωτογενές πλεόνασμα και ανάπτυξη 1,4% θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε με τον ΕΝΦΙΑ στο δεύτερο εξάμηνο».

O Χατζηπαπάρας ρωτούσε τι θα γίνει με τις αποδείξεις στις ταβέρνες Στο στούντιο ενός καναλιού που δεν πληρώνει φόρους

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν φοβάται την κρίση του λαού

tsiprasΠολύ καλή και ενδιαφέρουσα ήταν η χτεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star, αν εξαιρέσεις το γεγονός πως ο πρωθυπουργός ήταν στο στούντιο ενός καναλιού που δεν πληρώνει φόρους και ο δημοσιογράφος τον ρωτούσε τι θα γίνει με τις αποδείξεις στις ταβέρνες. Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως δεν θα υπάρξει ρήξη με τους εταίρους αλλά, αν οδηγηθεί σε ρήξη, ο λαός θα αποφασίσει με δημοψήφισμα, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν φοβάται την κρίση του ελληνικού λαού, αλλά αυτό δεν χρειαζόταν να το πει γιατί είναι ολοφάνερο πως ένας λαός που ψηφίζει επί σαράντα χρόνια τα ίδια καθίκια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ -και περιμένει μετά να περάσουν και πέντε χρόνια από την χρεοκοπία της χώρας για να τους ξεφορτωθεί- είναι ένας σοφός λαός και πρέπει να του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ο Τσίπρας επέλεξε να πει «όλη την αλήθεια» στον λαό, χρησιμοποιώντας το βήμα της εκπομπής του κυρίου Χατζηπαπάρα.

headΑγαπητέ Χθες το βράδυ δεν είχε μπάλα. Είχε Χατζητέτοιο και prime minister. Στο studio live παρουσία καθυστερημένων πολιτών που, αν εκπροσωπούν την ελληνική κοινωνία, τότε η ελπίδα έχει πεθάνει για τα καλά στον τόπο αυτό. Η ελπίδα που λίγες ημέρες πριν είχε φουντώσει αλλά, όπως πολύ σωστά είχες περιγράψει σε προηγούμενο κείμενο σου, δεν ήταν ούτε είναι στην πραγματικότητα ελπίδα αλλά βαθιά αγωνία και φόβος.Τέλος πάντων, ο Τσίπρας επέλεξε να πει «όλη την αλήθεια» στον λαό, χρησιμοποιώντας το βήμα της εκπομπής του κυρίου Χατζηπαπάρα.

Σκατά.


ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΕΝΙΚΟΣ"-ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

Eκατομμύρια Ελληνες μειωμένης αντίληψης ανέθεσαν την σωτηρία τους στους Τσίπρα-Σαμαρά



Oποιος παρακολούθησε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με καλεσμένο τον Αλέξη Τσίπρα και διατηρεί μια στοιχειώδη νοημοσύνη θα πρέπει να υπέστει σοκ με το επίπεδο του κοινού.
Προφανώς και μας ψεκάζουν.
Διαφορετικά δεν εξηγείται τόση ανοησία, ασχετοσύνη και κυρίως έλλειψη συγκροτημένης σκέψης από τους Ελληνες πολίτες.

Στον αθλητισμό… σαν σήμερα

Στον αθλητισμό… σαν σήμερα
Σαν σήμερα το 1971, ο Αντώνης Αντωνιάδης σημειώνει δυο γκολ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών εναντίον του Ερυθρού Αστέρα στη Λεωφόρο και ο ΠΑΟ προκρίνεται στον τελικό του Wembley.
28/4/2004 Τελευταία εμφάνιση του 37χρονου Roberto Baggio με την Ιταλία στο ισόπαλο 1-1 φιλικό ενάντια στην Ισπανία. Αποκορύφωμα της καριέρας του χαρισματικού μέσου οι εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 οδηγώντας τους ''ατζούρι'' στον τελικό με τη Βραζιλία, όπου έγινε ο μοιραίος παίκτης αστοχώντας στο τελευταίο πέναλτι.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ Ολυμπιακός - Πανιώνιος Live Streaming Olympiakos - Panionios

Basket League Άρης - Παναθηναϊκός Live Streaming

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Είναι ακόμη εδώ!

Βελτιώνει το υδρευτικό δίκτυο στη Σκόπελο η Περιφέρεια Θεσσαλίας


ΣΚΟΠΕΛΟΣ
Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό η προέγκριση συμβασιοποίησης του έργου «Αντικατάσταση Δικτύων Ύδρευσης δήμου Σκοπέλου» αρχικού προϋπολογισμού 233.000 ευρώ. Κύριος του έργου η ΔΕΥΑ Σκοπέλου.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, εντάσσεται στο ΟΣΑΝ Σκοπέλου και αφορά στην αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Σκοπέλου, και ειδικότερα στην αντικατάσταση δικτύων διανομής ύδρευσης σε δύο δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Σκοπέλου.

Τελικά... θα επιτρέπονται τα τραπεζάκια σε αιγιαλό και παραλίες...


Τροποποιείται το άρθρο 2 της Κοινής Υπουργικής Απόφασης βάσει της οποίας ακυρωνόταν η  περιστασιακή χρήση του Αιγιαλού, παραλιών κ.α. από καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος (ταβέρνες, καφετέριες, ψαροταβέρνες, ουζερί κ.λπ.).
Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της παρέμβασης της ΓΣΕΒΕΕ, όπως αναφέρει η συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, καθώς «η απαγόρευση της τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στον Αιγιαλό θα αποτελούσε ένα ακόμα πλήγμα κατά των επιχειρήσεων και του τουρισμού το οποίο εκτός των άλλων θα επέφερε και αύξηση της ανεργίας με την απώλεια 50.000 θέσεων εργασίας».

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Αλλάζει η απόφαση για τη χρήση αιγιαλού


Μετά από παρέμβαση της ΓΣΕΒΕΕ στους συναρμόδιους υπουργούς, τροποποιείται το άρθρο 2 της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β' 518/9-4-2015), που ακύρωνε αιφνιδιαστικά την περιστασιακή χρήση του αιγιαλού, παραλιών, κ.α. από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ταβέρνες, καφετέριες, ψαροταβέρνες, ουζερί, κλπ). "Η τροποποίηση έγινε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας, μετά από συνεννόηση των συναρμόδιων υπουργών και αφού είχε προηγηθεί επιστολή της ΓΣΕΒΕΕ όπου είχε υπογραμμιστεί ότι η απαγόρευση της τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στον αιγιαλό ήταν ένα ακόμα πλήγμα κατά των επιχειρήσεων και του τουρισμού το οποίο, εκτός των άλλων, θα επέφερε και αύξηση της ανεργίας με την απώλεια 50.000 θέσεων εργασίας» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αποθεματικά και καταδυτικά πάρκα επί τάπητος στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Σκοπέλου

Το θέμα της διάθεσης των αποθεματικών θα απασχολήσει τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σκοπέλου στις 7 το απόγευμα, ενώ αναμένεται να εκδοθεί και ψήφισμα στο οποίο θα εκφράζεται η πλήρη αντίθεση για μεταφορά των αποθεματικών.
Στην ίδια συνεδρίαση θα γίνει συζήτηση και θα κατατεθούν οι απόψεις των φορέων για το Επιχειρησιακό σχέδιο για τη κατασκευή υποβρυχίων μουσείων και καταδυτικών πάρκων στις νήσους Σποράδες και στο Δυτικό Παγασητικό. 

Σποράδες Διακομιδή 29χρονου από Σκιάθο στο Βόλο

Στο Νοσοκομείο Βόλου με πόνους στην κοιλιακή χώρα, μεταφέρθηκε χθες ένας 29χρονος από τη Σκιάθο. Ειδικότερα, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διακομίστηκε χθες το απόγευμα από το λιμάνι της Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, 29χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ Τροποποίηση δρομολογίου του Εξπρές Σκιάθος


EXPRESS SKIATHOS
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκε ότι αύριο Τρίτη 28 Απριλίου 2015, το δρομολόγιο του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου Εξπρές Σκιάθος, θα είναι τροποποιημένος, ως εξής:
Από Βόλο 9.00, Σκιάθος 11.35/11.50, Σκόπελος 12.50/13.05, Αλόννησο 13.35/13.45, Σκόπελο 14.15/14.30, Σκιάθο 15.30/15.45, Βόλος 18.20.

OPENTOURISM SPORADES



               Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Opentourism Σποράδων



Με θέμα «στρατηγική για ένα ολοκληρωμένο νησιωτικό τουριστικό προϊόν» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Απριλίου το 1ο Opentourism Σποράδων στη Σκιάθο. Η μεγάλη προσέλευση του κοινού στην ημερίδα κατέδειξε περίτρανα  το μεγάλο ενδιαφέρον των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής για τον τουρισμό και την ανάπτυξη. 
Powered By Blogger