Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Μερικές αλήθειες για τη διαπραγμάτευση της πώλησης των δανείων σε funds

loan application in business folder showing financial investment concept
Μερικές αλήθειες για τη διαπραγμάτευση της πώλησης των δανείων σε funds
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Σήμερα στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε και αυτό με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και περιλαμβάνει το θέμα των κόκκινων δανείων στα συστημικά μέσα, λέγονται οι μισές αλήθειες και κάποιοι προσπαθούν να τις παρουσιάσουν ως επιτυχίες.
Δείτε λοιπόν τις αλήθειες όπως ακριβώς έχουν: 

α) Προστατεύεται η πρώτη κατοικία, αλλά μόνον μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2016. Δηλαδή για 2 μήνες. Μετά είδομεν… Και επειδή δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, από 16/2/2016 απλά δεν θα προστατεύονται. β)Η υπόλοιπη περιουσία του δανειολήπτη και όταν λέμε η υπόλοιπη εννοούμε ΟΛΗ η ακίνητη περιουσία του, φυσικά και μπορεί να γίνει βορρά των κορακιών. Δηλαδή μπορεί να κατασχεθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
γ)Ως δεύτερες, τρίτες και τέταρτες (και πάει λέγοντας) κατοικίες λογίζονται ακόμα και τα πατρογονικά σπιτάκια στα χωριά. ]
δ)Κάπου εκεί στα ψιλά γράμματα έχουν περάσει μια πολύ ωραία διάταξη σύμφωνα με την οποία οι κατασχέσεις – πλειστηριασμοί, εφεξής προηγούνται έναντι όλων των άλλων υποθέσεων, νέων ή και αυτών που εκκρεμούν στα δικαστήρια, ακόμα και αυτών που τυγχάνουν εκκρεμείς εδώ και δεκαετίες.

ΡΕΖΟΥΜΕ:
Πολύ απλά η κυβερνητική ομάδα διαπραγμάτευσης ΑΠΕΤΥΧΕ σε ΌΛΑ. Για τον απλούστατο λόγο ότι αυτά τα ξέραμε και από πριν. Δεν προστάτευσε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger