Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Η αστυνομία βοηθάει τον Ρουπακιά!

Πηγή: "ΚΟΝΤΡΑ"

O συνήγορος του Ρουπακιά επιμένει στην προσπάθεια να βγάλει αναξιόπιστους τους αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, προκειμένου να παρουσιάσει την εν ψυχρώ δολοφονία από τον πελάτη του, που εκτελούσε εντολή της ηγεσίας των νεοναζί, ως αποτέλεσμα της «κακιάς στιγμής», που προέκυψε στη διάρκεια συμπλοκής του Ρουπακιά με τον Φύσσα (ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες καταθέτουν ότι δεν υπήρξε καμιά συμπλοκή, αλλά ο Ρουπακιάς κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, μαχαίρωσε τον Π. Φύσσα και αποχώρησε ήρεμος).

Ετσι, ο συνήγορος υπεράσπισης Οπλατζάκης υπέβαλε στη σημερινή συνεδρίαση της δίκης των νεοναζί αίτημα να εξεταστούν οι δύο αυτόπτες μάρτυρες Δ.Ζ. και Π.Κ. κατ’ αντιπαράσταση και με την αστυνομική Αγγ. Λεγάτου, η οποία κατέθεσε πως προηγήθηκε συμπλοκή Ρουπακιά-Φύσσα και ο πρώτος μαχαίρωσε το δεύτερο στη διάρκεια της συμπλοκής τους.

Είναι οι αστυνομικοί που με τις ψευδείς καταθέσεις τους δίνουν το δικαίωμα στην υπεράσπιση του Ρουπακιά να στήσει το σκηνικό για να προσπαθήσει να ρίξει τον στυγερό δολοφόνο στα μαλακά.

(Περισσότερα για την κατάθεση Λεγάτου μπορείτε να δείτε εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger