Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ !!!!!!!!!!!! ΠΑΝΙΚΟΣ στην Κηφισιά | Κατέρρευσε ΣΤΗ ΜΕΣΗ του δρόμου η Ελένη Μενεγάκη !!

Άγρια νύχτα στην Κηφισιά και μια Ελένη έτοιμη να καταρρεύσει. Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης θα θυμάται για πολύ καιρό όσα έζησε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, αλλά και τη
λαχτάρα του αγαπημένου της Μάκη Παντζόπουλου, ο οποίος την έβλεπε να μην μπορεί να μιλήσει και να μη νιώθει το στόμα της.

Τίποτα δεν προμήνυε τι θα συνέβαινε εκείνη τη μέρα. Άλλωστε, το πρωί η Ελένη ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και μιλούσε αρκετή ώρα για τις εντυπώσεις της από την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Ένας άλλος κόσμος” όπου πήγε μαζί με τον Παντζόπουλο. Και η αλήθεια είναι ότι όσοι την είδαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στα Village Cinemas στο Μαρούσι αλλά και το πρωί της επόμενης μέρας στο στούντιο είχαν να λένε για το κέφι της παρουσιάστριας που ήταν διαχυτική με όλους και γελούσε συνέχεια. Η Ελένη έδειχνε ότι βρίσκεται στα καλύτερά της.
Και ξαφνικά… ανατροπή! 
Μπορεί στη ζωντανή εκπομπή της να ήταν για μια ακόμη φορά εντυπωσιακή, αλλά όταν αμέσως μετά το τέλος της, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες και για τις εκπομπές που θα μεταδοθούν την περίοδο των γιορτών, άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Το χαμόγελο κόπηκε αμέσως, ενώ εμφανίστηκαν πάλι οι τάσεις λιποθυμίας που κατά καιρούς τη βασανίζουν. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το βράδυ και η Ελένη ένιωθε ήδη εξαντλημένη. Όμως δεν κάθισε περισσότερο στο στούντιο αφού έπρεπε να πάει στην Κηφισιά όπου είχε δώσει ραντεβού με τον Μάκη. Μάλιστα, δεν άλλαξε καν ρούχα κι έφυγε αμέσως με αυτά της

εκπομπής.
Έτρεμε τα χειρότερα
Περπάτησε με πολύ κόπο μέχρι το πάρκινγκ και μπήκε στο αυτοκίνητό της, όμως τα πόδια της δεν την κρατούσαν. Καταλάβαινε ότι κάτι έτρεχε και φοβήθηκε τα χειρότερα. Δεν ειδοποίησε όμως το σύντροφό της για να μην τον ανησυχήσει, αφού πίστευε ότι θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το μέρος όπου είχαν δώσει ραντεβού και ότι σε λίγη ώρα θα ήταν καλύτερα.
Δεν ήταν όμως. Φτάνοντας στην Κηφισιά σταμάτησε σε ένα περίπτερο, αλλά βγαίνοντας από το αυτοκίνητό της ένιωσε να χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Από τη μια η απότομη πτώση της θερμοκρασίας και το τσουχτερό κρύο που υπήρχε, την ώρα που εκείνη ήταν ελαφρά ντυμένη και από την άλλη η μεγάλη της κούραση της προκάλεσαν έντονη δυσφορία. “Μου ήρθε λιποθυμία”, παραδέχθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της την περασμένη Τετάρτη. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που η Ελένη αποκάλυψε τις τάσεις λιποθυμίας της, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του “YES!”.
Το χειρότερο όμως δεν ήταν αυτό, αλλά ξαφνικά ένιωσε το στόμα της να μουδιάζει! Τρελάθηκε από το φόβο της και στο μυαλό της έβαλε πολλά. Η επικοινωνία με τον Μάκη δε έπαιρνε άλλη αναβολή. Ο Παντζόπουλος έπαθε σοκ και κόντευε να του πέσει το τηλέφωνο από τα χέρια ακούγοντας τη γυναίκα του έτοιμη να καταρρεύσει. “Μάκη, σβήνω! Σαν να παθαίνω εγκεφαλικό” του είπε με φωνή που ίσα-ίσα ακουγόταν. Όταν με τα χίλια ζόρια ο Παντζόπουλος κατάλαβε πού βρισκόταν η Ελένη, έτρεξε… σφαίρα και βρέθηκε δίπλα της.
“Κρυώνω”
Η εικόνα της τον τρόμαξε, αφού η αγαπημένη του ήταν έτοιμη να καταρρεύσει και είχε χάσει το χρώμα της. “Κρυώνω”, του είπε κι εκείνος την έπιασε στην αγκαλιά του.
Όταν της είπε να πάνε στο νοσοκομείο, η παρουσιάστρια ήταν κατηγορηματική. Πίστευε ότι ήταν ένας παροξυσμός της στιγμής και θα περνούσε. Ήδη άρχιζε να ζεσταίνεται στην αγκαλιά του Μάκη που της έδινε με την παρουσία του μεγάλη σιγουριά και του είπε ότι σε λίγο θα είναι μια χαρά. Είχε δίκιο, αφού άρχισε να συνέρχεται, χωρίς πάντως οι λιποθυμικές τάσεις να φύγουν. Βέβαια οι δυο τους προτίμησαν να πάνε στο σπίτι στα Μελίσσια και να μην κάνουν βόλτα στην Κηφισιά όπως είχαν προγραμματίσει, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο που ένοιαζε και τους δυο.
Γύρισαν στο σπίτι, μέχρι που η Ελένη συνήλθε. Όχι τελείως αφού η αλλαγή θερμοκρασίας την επηρέασε πολύ και δεν μπορούσε να ζεσταθεί με τίποτα. Κατάφερε όμως να κοιμηθεί και να ηρεμήσει από αυτή την άγρια νύχτα.
Την επόμενη μέρα στην εκπομπή της, αναφέρθηκε στο λιποθυμικό της επεισόδιο, αλλά τα έριξε όλα στην αλλαγή του καιρού. «Έτρεμαν τα δόντια μου. Μου ήρθε λιποθυμία. Μούδιασε το σαγόνι μου. Τι αλλαγή θερμοκρασίας είναι αυτή;», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της χωρίς να μπει πάντως σε περισσότερες λεπτομέρειες...


takaluteraedo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger