Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ



Η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, παρέστη στον επίσημο εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην 111 Πτέρυγα Μάχης Νέας Αγχιάλου.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, των εκθέσεων αεροσκαφών και των αεροπορικών επιδείξεων από τα μαχητικά αεροσκάφη, η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε:

«Σήμερα γιορτάζουν  οι φύλακες του εναέριου χώρου μας, οι πιλότοι που καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι με την κάθε είδους πρόκληση. Η αξιοπιστία της Πολεμικής Αεροπορίας και των Ενόπλων Δυνάμεων συνολικά, καθώς και η εγρήγορσή τους να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόσκληση και πρόκληση, δείχνει την ισχυρή μας βούληση να εργαστούμε υπέρ της ειρήνης και της νομιμότητας διεθνώς. Η ομοψυχία με την οποία λειτουργούν οι Ένοπλες Δυνάμεις, παραδειγματίζει αξίες που διέπουν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στην εκτέλεση του καθήκοντος όπου παρόλο την οικονομική κρίση,  παραμένουν αναλλοίωτες. Χαιρετούμε τους πιλότους μας. Τους δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό τους.  Ευχόμαστε χρόνια πολλά  και καλή δύναμη σε όλους»
Παράλληλα η κ. Χρυσοβελώνη την παραμονή της εορτής παρέστη στον πανηγυρικό εσπερινό στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αγίου Γεωργίου Νηλείας, χοροσταντούντος του σεβ. Μητροπολίτη Σεβαστείας Δημήτριου, των σεβ. Μητροπολιτών Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμονα, του Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου του Οικονομικού Πατριαρχείου Βαρθολομαίου Σαμαρά, παρουσία στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της περιοχής όπου εορτάστηκε ο προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας με κάθε λαμπρότητα.
Την Κυριακή, ανήμερα του εορτασμού του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, χοροσταντούντος τριών Σεβασμιότατων Μητροπολιτών και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger