Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΔΡΑΠΑΙΚΤΕΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΘΕΕΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ!

 
.κι επανέρχονται με μια λαϊκή κωμωδία ηθών, χαρακτήρων και καταστάσεων που τιτλοφορούν με την φράση: «Είσαι θεά αγάπη μου!».
Οι ΔραΠαίκτες καθήλωσαν τον δυνατό πατέρα των θεών, τον Δία, σε καροτσάκι κι αποκαθήλωσαν το υπόλοιπο Πάνθεον από τους θρόνους τους, προκειμένου μέσα από το γέλιο και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας να γιορτάσουμε όλοι μαζί την αλληλεγγύη μας υπέρ των ΑμεΑ, στηρίζοντας το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται κατά τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου ώρα 9.15μμ στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής Βόλου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου, ενώ περιλαμβάνονται και στο Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει κουμπαράς υπέρ του Ιππόκαμπου. Η παράσταση διαρκεί 2 ώρες (με διάλειμμα).

Για τους φίλους Λαρισαίους θα δοθεί μία παράσταση το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου ώρα 8μμ στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας. Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου ώρα 8μμ στο θεατράκι του Ορφανοτροφείου Βόλου θα δοθεί η τελευταία παράσταση για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου και με προαιρετικό κουμπαρά υπέρ τους.
Θεοί και θεές: Γιώργος Διονάς, ευΆγγελος Κάβουρας, Ελένη Κατόγια, Σπυριδούλα Κοπάνου, Σπύρος Μακρυγιάννης, Βαρβάρα Μελίση, Αλέκα Παπαδημητρίου, Μαρία Παπαζήση, Αθανασία Πουρνάρα, Teuta Sadiku, Ήρα Σκορδή, Λιάνα Τάταρη, Γαρυφαλλιά Τζανιδάκη. Φωνή: Πάρης Ζίκος, Δήμητρα Ριζινού. Σύλληψη, σκηνοθεσία και σκηνογραφία: ευΆγγελος Κάβουρας. Προζαφηγήσεις: Σπύρος Μακρυγιάννης. Βοηθός: Αναστασία Μάρκου. Ενδυματολόγος: Έφη Αντωνίου. Κατασκευές - Φωτογράφιση: Narcis Madalin Feticu. Ηχογραφήσεις: Studio ZK.  Γραφιστικά: Σοφία Κύρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου