Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Η Στάση είναι Στάση Πληρωμών Στάση πληρωμών παντού.

Φίλε πιτσιρίκο παίρνω την πάσα από τον φίλο που έγραψε το «Ανεφάρμοστο και πάσης Ελλάδας – Πόλεμος στον πόλεμο», και ναι προσυπογράφω. Στάση πληρωμών παντού.
Το θέμα, όμως, όπως πάντα είναι η οργάνωση και σε αυτό έχουμε διαχρονικό πρόβλημα για αυτό και έχουμε αρπάξει τρία μνημόνια και δεν έχουμε ρίξει ένα.
Καλό είναι να οργανωθούμε κάποια στιγμή αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει και δεν βλέπω φως.Δεν μπορώ να σταματήσω να πληρώνω τον ΟΑΕΕ από μόνος μου χωρίς την κάλυψη του σωματίου για παράδειγμα, διότι απλά, όπως και με το χαράτσι της ΔΕΗ, θα το βρω μπροστά μου και με αυξήσεις.
Είναι αλλιώς να υπάρξει μια κάλυψη από κάτι καινούργιο αυτοδημιούργητο μακριά από τα κοινότοπα του ΚΚΕ περί στάσης πληρωμών, όταν αυτό ζει και βασιλεύει μέσα από τις δικές μας εισφορές στην κατ όνομα δημοκρατία.
Κοιτάζω γύρο μου και υπάρχει κόσμος και ντουνιάς που ψάχνει την ευκαιρία να οργανωθεί πίσω από κάτι αξιόπιστο αλλά δεν βλέπει τίποτα παρά μόνο καριερίστες στην εποχή των ισχνών αγελάδων που θέλουν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα λέγοντας έξω από το ευρώ μέσα στο μαντρί κλπ κλπ.

Δεν είναι να απορείς που πάει ακόμη ο μισός πληθυσμός να ψηφίσει ΣυριζοΠασόκ και ΝέαΤρομοκρατία διότι, όταν σκεφτείς ότι όλοι όσοι έκαναν την καριέρα τους στη πολιτική είχαν περάσει από την άκρα μέσα έξω αριστερά και φτάσαμε ως εδώ, ο κοσμάκης φυσάει και το γιαούρτι.
Μακάρι να βγει κάτι μπροστά διότι βαρέθηκα σωτήρες τύπου 1000 και 1 λύσεις.
Θέλω να πιστεύω ότι μετά και την αλλαγή του νόμου για τις 100 δόσεις είναι που δεν θα πάει κανείς να πληρώσει.
Επίσης, μούγκα στα ΜΜΕ για την στάση πληρωμής των δανείων σε πολύ μεγάλο ποσοστό μετά κάπιταλ κοντρόλ.
Πάντως, να βγω μόνος σαν τον τρελό βγάζοντας το φίδι από τη τρύπα δεν!!! Υπάρχουν ακόμη συνάνθρωποι μας σε χειρότερη μοίρα από μένα πίσω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου και ελπίζω -όπως ελπίζουν όλοι- ότι την δική μου πόρτα μου θα την χτυπήσουν τελευταία.
Επίσης, έχει σκεφτεί κάποιος εκτός συστήματος να βγάλει ανακοινώσεις μέσω διαδικτύου στην αρχή μιας Στάσης, ώσπου να πάρει μπρος η μηχανή του ΟΧΙ, ή θα βρεθεί φυλακισμένος με τη μια από κάποιους νόμους που δεν τους γνωρίζει ούτε ο δικαστής που θα τον πάνε νύχτα χωρίς φεγγάρι;
Περαστικά και αγαπημένοι, τα πρώτα τετρακόσια χρόνια είναι δύσκολα, αδέλφια
Στράτος
(Αγαπητέ Στράτο, έξι χρόνια πέρασαν από την χρεοκοπία και έχουμε ήδη φάει τρία Μνημόνια στο κεφάλι, οπότε να μην λέμε πάλι τα ίδια και τα ίδια. Από εμάς θα ξεκινήσει. Όχι από κάπου. Από εμάς. Ή από εμάς ή από πουθενά. Διαλέγουμε και παίρνουμε. Βέβαια, δεν χρειάζεται να διαλέξουμε γιατί έρχεται η Αγία Ανάγκη. Τον ΟΑΕΕ πολλοί δεν τον πληρώνουν όχι από επαναστατική διάθεση αλλά γιατί δεν έχουν χρήματα. Και δεν είναι μόνο ο ΟΑΕΕ, είναι και πολλά άλλα. Στράτο, ακούω κανόνια. Να είσαι καλά.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger