Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Pre game: ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Pre game: ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Με τη δύναμη του ΟΑΚΑ Η ΑΕΚ επέστρεψε στη Super League και το ξεκίνημά της στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει θετικό πρόσημο. Μετά την άνετη πρεμιέρα και το 3-0 επί του Πλατανιά, ακολούθησε η λευκή ισοπαλία σε μία δύσκολη έδρα και τώρα η Ενωση επιζητά ακόμα μία εμφάνιση που θα ικανοποιήσει τον κόσμο της. Οι «κιτρινόμαυροι» διατηρούν το μηδέν στην άμυνά τους και με όπλο το ΟΑΚΑ και την παράδοση (13-1-0) στα τελευταία 14 ματς θέλουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΠΑΣ και να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή.

Απειλή για κάθε αντίπαλο
Oντας αήττητος, και με οδηγό την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ απλά για να «κλέψει» ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά να το διεκδικήσει. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη με όπλο της την ομοιογένεια αλλά και τη δεδομένη ποιότητα, ειδικά στη μεσοεπιθετική γραμμή, αποτελεί απειλή για κάθε αντίπαλο εντός συνόρων. Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν με όλα τους τα «όπλα». Ωστόσο, και πάλι ο Λίλα έμεινε εκτός αποστολής, μιας και κρίθηκε ανέτοιμος από την τεχνική ηγεσία, αλλά πρόκειται για έναν παίκτη που μέχρι πρότινος δεν υπολογιζόταν στα πλάνα.

ΑΕΚ (7η, 4β.) - ΠΑΣ Γιάννινα (4ος, 4β.): 16:00, NS2
ΑΕΚ (4-2-3-1): Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Πλατέλλας, Μπουανανότε, Αραβίδης, Κρισάντους.
Στην αποστολή: Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Βάργκας, Μπαρμπόσα. Μάνταλος.
Τιμωρημένοι/Απόντες: Τζιμπούρ, Μπακάκης, Μπρέσεβιτς
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (4-4-2): Βελλίδης, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα, Μανιάς, Ιλιτς.
Στην αποστολή: Περιστερίδης, Γιάκος, Σαπαλίδης, Καρανίκας, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Φερφελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger