Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Κοντά στους πληγέντες της Σκοπέλου η Σούλα Μπαρτζιώκα θα ενημερωθεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά για το μέγεθος των καταστροφών στην Σκοπελο


skopelos pasok
Στις πληγείσες από τη θεομηνία περιοχές της Σκοπέλου βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή η κ. Σούλα Μπαρτζιώκα εκ μέρους της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης», προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τις καταστροφές.
Η κ. Μπαρτζιώκα είχε προσωπική επαφή με επιχειρηματίες του νησιού που επλήγησαν, ενώ επισκέφθηκε επίσης τον δήμαρχο του νησιού Χρήστο Βασιλούδη και έλαβε μέρος σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή της Προέδρου του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυς Καπούλα, κλιμακίου του Υπουργείου Υποδομών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, ενημερώθηκε για τις καταστροφές σε υποδομές, κατοικίες και επιχειρήσεις της Σκοπέλου, όπως και για την πορεία του έργου καταγραφής των ζημιών στο σύνολό τους, με τη συνδρομή και εθελοντών μηχανικών του ΤΕΕ Μαγνησίας.
Η κ. Μπαρτζιώκα εξήρε την πρωτοβουλία του ΤΕΕ και παράλληλα υπογράμμισε την καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης. Η ίδια επισήμανε ότι θα ενημερωθεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά για το μέγεθος των καταστροφών και, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, θα ασκήσει κάθε μέσο πίεσης για την έγκαιρη καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντε
 http://magnesianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου