Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ

Για την κρατική καταστολή στις 17/09/15

Το κράτος της αστικής δημοκρατίας, των κομματικών ελίτ, της καπιταλιστικής ανάπτυξης, των “υπέρμαχων” της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας, απέδειξε για άλλη μια φορά τις αξίες με τις οποίες έχει δομήσει την κοινωνία. Οι αξίες αυτές εκφράζονται μέσω της βίας και της καταστολής πάνω σε όποιον άνθρωπο αντιδρά.
 Η εξουσία, είτε αριστερά, είτε δεξιά, συνεχίζει να διώκει, να βασανίζει και να σκοτώνει τον ανθό της κοινωνίας. Οι νεαροί και οι νεαρές αφού πρώτα έχουν καταδικαστεί σε μια ζωή δίχως μέλλον, δίχως ελευθερία, δίχως αξιοπρέπεια, το κράτος τους ζητά να υποταχτούν μέσω της σιωπής και της αδράνειας και να γίνουν συνεργοί στο έγκλημα αυτό.
Στις 17/09/15 και ενώ η προεκλογική περίοδο βρισκόταν σε εξέλιξη, οι αγωνιστές κάθε ηλικίας, με έντονη την παρουσία των μικρών ηλικιακά, αλλά ώριμων συνειδησιακά ατόμων της κοινωνίας, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα μέσω του αγώνα τους για την ελευθερία, ενάντια στο σάπιο πολιτικοοικονομικό σύστημα, διεκδικώντας το μέλλον τους. Η απάντηση του κράτους, γνώριμη, τυφλή βία: σπάζοντας τα χέρια ενός 13χρονου, βασανίζοντας έναν 19χρονο φοιτητή πατώντας τα δάχτυλα των ποδιών του με τις ρόδες δίκυκλου οχήματος των μπάτσων, βγάζοντας του τον ώμο και σπάζοντας του τα πλευρά, ακόμη σπάζοντας τα δόντια ενός 17χρονου και το πρόσωπο από έναν άλλο 17χρονο παιδί.

“Αν δεν σηκωθείς από τον καναπέ σου, αν δεν βγεις από το κλουβί σου, οι μπάτσοι θα συνεχίσουν ανενόχλητοι να βασανίζουν το παιδί σου”.
Όλοι στους δρόμους, συμπαραστάτες και αλληλέγγυοι στις νέες και στους νέους που μάχονται για ένα καλύτερο αύριο.
Όποιοι αρνούνται να σταθούν αλληλέγγυοι, αποτελούν το παρελθόν, τους δεινόσαυρους της εξουσίας και θα νιώσουν σύντομα στο πετσί τους, ότι ΕΡΧΟΜ(Α)ΣΤΕ.

Αυτόνομη Κίνηση Βαλβείου   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger