Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ !!όπως για παράδειγμα στην περίπτωση της Σκοπέλου με την θεομηνία που βούλιαξε περιοχές και δρόμους




Δυστυχώς άσχημα τα νέα...

Σύμφωνα με νέα προγνωστικά στοιχεία του πιο έγκυρο Ελληνικού site πρόβλεψης καιρού Greek-Weather.Org, αναμένονται χιονοθύελλες και ακραία καιρικά φαινόμενα στην χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στις παρακάτω περιοχές !! ...

Πιο συγκεκριμένα όπως τονίζει η γνωστή ιστοσελίδα, φέτος ο χειμώνας θα πρέπει να κυλίσει πιο κρύος ακόμα και από τον περσινό χειμώνα που ήταν παγερός και αυτή τη φορά με ακόμα περισσότερα χιόνια με μεγαλύτερη διάρκεια αλλά και σε περισσότερες περιοχές.

Όπως διευκρινίζει το Greek-Weather.Org, τα φαινόμενα θα λάβουν χώρα στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας πράγμα που σημαίνει πως οι κακοκαιρίες θα έχουν μεγάλο όγκο, με τα φαινόμενα που θα δίνουν είτε χιόνια είτε καταιγίδες, να είναι ακραία και συνάμα και επικίνδυνα ακόμα και τις ανθρώπινες ζωές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τους τελευταίους μήνες τα φαινόμενα που σημειώνονται είναι ακραία και δημιουργούν κάθε φορά καταστροφές, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά και της Καλαμάτας με τους ανεμοστρόβιλους και της Σκοπέλου με την θεομηνία που βούλιαξε περιοχές και δρόμους.

Το Greek-Weather.Org προειδοποιεί πως ότι καταιγίδες ή χιονοπτώσεις θα πέσουν μέσα στον Χειμώνα και κυρίως από τα τέλη Νοεμβρίου ως και τις αρχές Μαρτίου, δεν θα είναι φυσιολογικά, αλλά θα έχουν αντίθετα, υψηλό βαθμό επικινδυνότητας. Περισσότερα θα γνωρίζουμε μέσω του Greek-Weather.Org, κατά το πέρασμα των επόμενων εβδομάδων και μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger