Aν δεν μας απατά η μνήμη μας, αυτός ο Ρωμανιάς επρόκειτο να παραιτηθεί τέλος του μήνα-Ιούλιος-από ΓΓ Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Οχι μόνο δεν παραιτήθηκε αλλά συνεχίζει κι αυτός να εξυβρίζει το Μέγαρο Μαξίμου αρκεί να βγαίνει όσο πιο συχνά γίνεται στις τηλεοράσεις.
Ο πιο πρόσφατος ισχυρισμός του Ρωμανιά-που πάει να ξεπεράσει και την συγχωρεμένη Αλίκη Βουγιουκλάκη σε τηλεοπτικό νάζι-ήταν ότι η διαπραγματευτική ομάδα που έχει οριστεί από το Μαξίμου για να συζητά για τις συντάξεις δεν ξέρει τίποτα για την κοινωνική ασφάλιση!

«Το διάστημα του εξαμήνου, ειδικά στον τομέα τον δικό μου, το συνταξιοδοτικό, τα πρόσωπα που είχαν εξουσιοδοτηθεί να διαπραγματεύονται για το συνταξιοδοτικό, δεν ήξεραν κοινωνική ασφάλιση. Αν τους ρωτήσεις τώρα τι σημαίνει κοινωνική ασφάλιση, τον ορισμό να σου δώσουνε, δεν ξέρουν. Τα ίδια πρόσωπα συνεχίζουν να "διαπραγματεύονται" και τώρα. Οι άλλοι είναι επαγγελματίες, τούτοι εδώ είναι, όχι ερασιτέχνες, δεν ξέρουνε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρωμανιάς.
Παράλληλα αποκάλυψε ότι στη χθεσινή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας του κ. Κατρούγκαλου με του επικεφαλείς των ελεγκτών του κουαρτέτου ο ίδιος ήταν δεν ήταν παρών. «Εγώ δεν ήμουν χθες στο υπουργείο. Δεν παρουσιάστηκα στο υπουργείο. Αρνούμαι να του δώ αυτούς» είπε μιλώντας στο Mega.