Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Όταν πρόκειται για μπίζνες, για να γδάρουν δηλαδή εμάς, εκεί είναι όλοι μαζί, συνέταιροι.

Γράφει ο mitsos175.

"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι εντολοδόχος του Μαξίμου": Παναγιώτης Λαφαζάνης, με την ευγενική συνεισφορά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
"Μεγαλοφυές!" πως το σκεφτήκατε αυτό φωστήρες μου εσείς; Δεν είναι; Αλήθεια; Είστε σίγουροι; Παίρνετε όρκο; Του Μαξίμου, όχι, δεν είναι, ότι πείτε. Των δανειστών όμως;

Όχι αγάπες μου, δε θα με εκνευρίσετε εσείς εμένα. Δε θα σας πω καν με ποιές ψήφους βγήκε ο Παυλόπουλος. Τα ξέρετε, μαζί τον ψηφίσατε, φάτε τον τώρα.
Θα βάλω τα πράγματα στη σωστή τους θέση: Τη γελοία.

Ο Πάκης θέλει τα ίδια με το Βαγγέλη, ο οποίος πιστεύει τα ίδια με τον Αλέξη και τους υπόλοιπους του Μνημονίου. Αυτό κανονικά θα έπρεπε να τους κάνει φίλους. Αλλά ενώ είναι στο ίδιο κόμμα ο Προκόπης με το Μεϊμαράκη, μάλιστα τον έχει αρχηγό ο Πρόεδρος, δεν αγαπιούνται, όπως ο Αλέξης με το Βαγγέλη, αν κι αυτοί είναι σε άλλα κόμματα.

Προς το παρόν, γιατί μετά τις εκλογές έρχεται οικουμενικό "πάρτι με ούζα". Ποιός θα είναι "από πάνω" θα είναι το δίλημμα. Οι τοκογλύφοι, να σου λύσω από τώρα την απορία. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλό μπλα - μπλα, για να περάσουν οι μέρες, να ζαλιστούμε, να πάμε να ψηφίσουμε.
Όμως ίδια συμφέροντα δε σημαίνει κι αυτή η χημεία που υπάρχει ανάμεσα σε ερωτευμένους. Ο Πάκης είναι συντηρητικός, ο Βαγγέλης είναι πιο ανοικτός στο σεξ. Όταν λοιπόν πρότεινε στον Προκόπη να κάνει στοματικό έρωτα, ο Πάκης παρεξηγήθηκε.

Γιατί ρε συ Πρόεδρε, μεταξύ ομοϊδεατών και φίλων; Τι σου είπε στο κάτω - κάτω; "Άμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος". Να του τον γλείψεις, όπως τον έγλυφες στο Χατζηνικολάου. Τυχερέ Νίκο. Μάλιστα είναι πιο ωραίος! Για να το λέει, θα έχει κάνει τη σύγκριση, θα έχει δει και του Νίκου. Αυτό κάνουν πίσω από τις κάμερες; Τις βγάζουν και τις κοιτάνε; Πάντως δεν είπε πιο "μεγάλος", ίσως γι αυτό δεν έγινε κάτι...

Μην τα πολυλογώ, από τότε ο Προκόπης το κρατάει μανιάτικο. Με κάθε ευκαιρία λοιπόν ο Παυλόπουλος κάνει χουνέρια στον αρχηγό του. "Γλείψε μου τον εσύ τώρα" φαίνεται να του απαντά μ' άλλο τρόπο. "Δανεικά είναι τα σκόρδα" αγάπη μου, επιστρέφονται με τόκο.

Θυμάσαι το μπαμπά της Ντόρας, που είχε πάει επίσημα να δει τον Αλέξη πρωθυπουργό αλλά στην πραγματικότητα είχε πάει να καμαρώσει τα χάλια του Σαμαρά; Τόσο πολύ αγαπιούνται, όπως όλοι οι καρχαρίες άλλωστε.

Αλλά προσοχή! Μη σε ξεγελούν τα προσωπικά. Όταν πρόκειται για μπίζνες, για να γδάρουν δηλαδή εμάς, εκεί είναι όλοι μαζί, συνέταιροι. Οι "εταίρες" της πολιτικής.

Λοιπόν αυτά είναι τα καλά των εκλογών. Βλέπουμε και μια σεξοκωμωδία της προκοπής με τον Προκόπη πρωταγωνιστή. Κατά τα άλλα, οι δανειστές βιάζονται να γίνουν εκλογές, καθώς όσο ταχύτερα γίνουν, τόσο πιο γρήγορα θα μας έρθει η λυπητερή, δηλαδή ο ΕΝΦΙΑ, τα χαράτσια, οι λογαριασμοί που κρατάνε για την επομένη. Βιάζονται να μας πιούνε το αίμα, διψάσανε. Ποιοί θα είναι οι σερβιτόροι των τοκογλύφων; Δεν τους πολυνοιάζει, ο συνταξιούχος να είναι καλά βρασμένος κι ο εργαζόμενος με το αίμα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger