Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Εκβιάζει ανοιχτά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας - Αγριος καυγάς Δραγασάκη - Λαφαζάνη

Εκβιάζει ανοιχτά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας ζητώντας τους να ψηφίσουν τα προαπαιτούμενα που θέτουν οι «εταίροι» για να υλοποιηθεί το νέο μνημόνιο της «πρώτης φορά, κυβερνητικής αριστεράς».
Παίρνοντας τον λόγο κλείνοντας την συνεδρίαση της Κ. Ο του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός έδωσε χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση στην σημερινή ψηφοφορία που έχει θέμα να ψηφιστούν τα προαπαιτούμενα των «εταίρων».
«Ή όλοι μαζί απόψε ή αύριο πέφτει η κυβέρνηση της αριστεράς.. εγώ είμαι πρόεδρος αυτής της κοινοβουλευτικής ομάδας, αν σήμερα το βράδυ δεν υπάρξει ενωμένη εγώ σταματώ να είμαι πρωθυπουργός», φέρεται να δήλωσε σε δραματικούς τόνους ο Α. Τσίπρας.

Νωρίτερα είχε ξεσπάσει άγριος καυγάς μεταξύ Δραγασάκη – Λαφαζάνη. Ερέθισμα υπήρξε προηγούμενη δήλωση του επικεφαλής της «Αριστερής Πλατφόρμας» ότι «Στηρίζουμε την κυβέρνηση, δεν στηρίζουμε τα μνημονιακά μέτρα», για να εισπράξει τον χαρακτηρισμό του αντιπροέδρου της κυβέρνησης του «ψευτόμαγκα».
Επρεπε να απουσιάζει απ’ την σημερινή βραδύνει ψηφοφορία η αντιπολίτευση που δείχνει υπεύθυνη στάση, φέρεται να είπε ο Γ. Δραγασάκης απευθυνόμενος στον Π. Λαφαζάνη, για να δούμε αν θα τολμούσατε να ρίξετε την κυβέρνηση. Τότε να βλέπαμε που θα κρυβόσαστε απ’ τον λαό.Τώρα μας κάνετε αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς.
Δριμύτατη και η απάντηση που έλαβε από τον επικεφαλής της «Α.Π» που χαρακτήρισε τον Δραγασάκη, αρχιτέκτονας, μαζί με τους ξένους δανειστές, του νέου μνημονίου.
Με παρέμβαση ψυχραιμότερων το επεισόδιο δεν έλαβα ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger