Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Λοιπόν πάνε να μας τρελάνουν. Πάει το δούλεμα σύννεφο.

Γράφει ο mitsos175

"Τα όρια των Ελλήνων είναι η απόφαση του συμβουλίου αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Απεδείχθη ότι θέλουν τη συντριβή μας. Έως εδώ" έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Πάνο σε χάνω. Καταλαβαίνω τη θέση σου να φέρεις νέο μνημόνιο μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ και τι σημαίνει αυτό. Στη ΝΔ σε βλέπω πίσω από τον νέο τσέλιγκα να κάνεις τον πιστικό. Που αυτό είναι κατάντια. Όσο για τους ΑΝΕΛ, πάνε, τους πάτησε το τρένο. Πάνο μου, τα τρενάκια εκτροχιάζονται.

Να σου θυμίσω λοιπόν τι είναι αυτή η απόφαση των πολιτικών αρχηγών. "Η πρόσφατη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού δεν συνιστά εντολή ρήξης, αλλά εντολή συνέχισης και ενίσχυσης της προσπάθειας για την επίτευξη μιας κοινωνικώς δίκαιης και οικονομικώς βιώσιμης συμφωνίας".
Δηλαδή γράψατε τη θέληση της πλειοψηφίας στα παλιά σας τα παπούτσια και εξουσιοδοτήσατε για συμφωνία. Αυτό κάνει ο Τσίπρας, συμφωνία με κάθε τρόπο. Τα "κοινωνικώς δίκαιη" και "οικονομικώς βιώσιμη" δεν νομίζω πως τα πίστεψες ούτε εσύ. Γιατί αν τα πίστεψες, να σε γράψω στον βρεφικό σταθμό και να ετοιμάσω το μπιμπερό με το γάλα.
Εκτός αν εννοείς, θέλουν τη συντριβή μας και οι έλληνες πολιτικοί αρχηγοί (πλην ΚΚΕ) μαζί με τους ξένους πολιτικούς. Πάσο τότε.

Δηλαδή τι περιμένατε; Πως οι Ευρωπαίοι υπηρέτες των τοκογλύφων θα σας έκαναν το χατίρι; Γιατί; Αφού θέλατε Ευρώ και συμφωνία με κάθε θυσία. Τόσο στοιχίζει το ευρώ, η χώρα είναι η θυσία. Αν είναι ακριβό, να πάμε αλλού βρε αδερφέ.

Καταλάβατε τι κάνατε στην κυβέρνηση, όταν δεν δεχθήκατε την πραγματική θέληση της πλειοψηφίας; Αποδυναμώσατε την ίδια σας τη θέση.
Πάνο, όταν εσείς δεν δεχτήκατε αυτό που είπαν 3.500.000 Έλληνες, γιατί να το δεχθούν οι ξένοι; Όταν προδώσατε την εμπιστοσύνη όσων σας ψήφισαν στις εκλογές, πως οι αντίπαλοι σας να σας θεωρήσουν φερέγγυους; ΟΕΟ;

Τα λάθη σας πληρώνετε, την εμμονή σας για συμφωνία. Αλλά το χειρότερο είναι πως τα πληρώνουμε κι εμείς μαζί σας. Τώρα λέτε είναι κρίσιμη κατάσταση. Αν σας εκβιάζουν και πιστεύετε πως αυτά που σας λένε βλάπτουν τη χώρα, φύγετε αμέσως.

Τι κάθεστε και συζητάτε; Ποιό το νόημα; Να μας πείτε πως είναι κακοί οι τοκογλύφοι; Εμείς το ξέραμε, αυτό είπαμε όταν απορρίψαμε την πρότασή τους, την οποία εσείς φέρατε τώρα. Εσείς ξέρετε τις συνέπειες των όσων κάνατε με το να υποταχτείτε; Αν ΟΧΙ είστε βλάκες με περικεφαλαία, αν ΝΑΙ είστε δοσίλογοι. Διαλέξτε.

Αυτά προς το παρόν. Η επόμενη συνεδρίαση της βουλής προτείνω να γίνει στο Δαφνί. Να έχουν τα χάπια πρόχειρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger