Oι επικοινωνιακές συμμορίες του ΝΑΙ και του ΟΧΙ θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, κάθε είδους βρώμικη προπαγάνδα, δεν θα κολώσουν μπροστά σε τίποτε ως την Κυριακή.
Ετσι από την μία πλευρά βλέπεις τους Τζογαδόρους της Δραχμής να στρατεύονται με το ΟΧΙ και από την άλλη η Μονταζιέρα του Σαμαρά να κάνει δυναμική επανεμφάνιση στο πλευρό του ΝΑΙ.
Χθες η Μονταζιέρα του Σαμαρά χτύπησε στην εκπομπή ON LINE. Mια υποψήφια βουλευτής της ΝΔ εμφανίστηκε "τυχαία" ανάμεσα στο κοινό και εξαπέλυσε άγρια επίθεση στον εξίσου ανεκδιήγητο Λαπαβίτσα που κάνει καριέρα "πουλώντας" την Δραχμή.

Το στημένο ON LINE δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ του Ευαγγελάτου με τις δήθεν  κατσαρίδες στα τρόφιμα και πάει λέγοντας που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των επιχειρηματιών στο χώρο των τροφίμων και όχι μόνο με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να σπεύδουν να γίνουν χορηγοί-μια και δεν ήξεραν τι τους σημερώνει.
Δείτε λοιπόν την Ολγα Τρεμη στο πλευρό της υποψήφιας βουλευτού της ΝΔ η οποία βρέθηκε "τυχαία" ανάμεσα στο κοινό σαν αγανακτισμένη επιχειρηματίας.
Κάτι τέτοιου είδους προπαγανδιστικά τρυκ ταιριάζουν γάντι στην Κολομβία των Βαλκανίων. Για την ώρα από την λασπομαχία του ΝΑΙ και του ΟΧΙ απουσιάζουν ο Λάκι Λουτσιάνο, ο Αλ Καπόνε και ο Τζον Ντίλιγκερ.