Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΝΕΚΡΟΣ 37ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ



Νεκρός 37χρονος αστυνομικός της ΟΠΚΕ στο Βόλο.
Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε στις 02.40 τα ξημερώματα ένας 37χρονος αστυνομικός της ΟΠΚΕ στο Βόλο ενώ ένας ακόμη αστυνομικός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Βόλου.
Ο 37χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του στο δρόμο για τη Ν. Αγχίαλο στο ύψος Μαμιδάκη, όταν το περιπολικό στο οποίο επέβαινε μαζί με έναν συναδελφό του, ξέφυγε από το δρόμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πλήρωμα των αστυνομικών έλαβε κλήση να μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να κάνει έλεγχο σε Ι.Χ αυτοκίνητο.  Ενώ το περιπολικό βρίσκονταν εν κινήσει, ο οδηγός επιχείρησε να αποφύγει στο δρόμο ένα σκύλο, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου και να συμβεί το μοιραίο.
Αμέσως ειδοιποιήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου τους δύο αστυνομικούς. Για τον 37χρονο αστυνομικό της ΟΠΚΕ ήταν ήδη αργά ενώ ο συνάδελφός του, μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά όπου γιατροί και νοσηλευτές βρίσκονται επί ποδός για να παράσχουν κάθε βοήθεια. Στο Νοσοκομείο Βόλου βρίσκονται συνάδελφοι του άτυχου αστυνομικού ενώ πριν από λίγα λεπτά έφτασε συντετριμμένος ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γιάννης Τόλιας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που "χτύπησε" την τοπική Αστυνομία και πως τόσα άδοξα χάθηκε ένας νέος αστυνομικός την ώρα ώρα της υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger