Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Πτώση 30- 40% στη Σκόπελο από τις τελευταίες εξελίξεις

Όπως δηλώνει ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρ. Βασιλούδης, ζητώντας μείωση τιμών των εισιτηρίων

ΣΚΟΠΕΛΟΣ
«Φθάσαμε στο μέσον του καλοκαιριού, έχοντας όμως… σχεδόν και το μισό της κίνησης που θα έπρεπε να είχαμε σύμφωνα με άλλες»…
Με αυτό τον τρόπο περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο καταπράσινο νησί των Β. Σποράδων, τη Σκόπελο, ο δήμαρχος του νησιού κ. Χρήστος Βασιλούδης, που μίλησε στο «Ράδιο-Ένα 102,5», για την κατάσταση που επικρατεί, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις.
Όπως τόνισε, «δυστυχώς οι τελευταίες εξελίξεις ήταν τελείως αρνητικές, αποτελώντας τη χαριστική βολή για τον τουρισμό, ειδικά όπως σημείωσε για τους Έλληνες, και με τους περιορισμούς που υπάρχουν στα ΑΤΜ και τις τράπεζες».
Από την άνοδο… στην πτώση!

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλούδη, «ενώ η χρονιά ξεκίνησε με καλές προοπτικές και μιλούσαμε για μια άνοδο περίπου 20-25%, ξαφνικά σταμάτησε μετά από όσα συνέβησαν και είχαμε μέχρι και ακυρώσεις». Όπως τόνισε παράλληλα, «μετά από το άκουσμα της συμφωνίας, βλέπουμε κάτι να κινείται, παρόλο που είναι νωρίς ακόμη. Ας ελπίσουμε κάτι να γίνει για να «σωθεί» η χρονιά». Διευκρίνισε ότι «οι περισσότεροι στη Σκόπελο, ζούμε από τον τουρισμό ο οποίος κινεί και όλα τα άλλα επαγγέλματα. Οι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους πολίτες, ωστόσο, η πτώση είναι περίπου 30- 40% μέχρι αυτή τη στιγμή».
Ο δήμαρχος Σκοπέλου, σημείωσε παράλληλα, ότι στην παρούσα χρονική στιγμή, δεν υπάρχει πρόβλημα με τη συγκοινωνία. Εκεί όμως, όπου υπάρχει πρόβλημα, είναι στα εισιτήρια, που θα έπρεπε να ακολουθήσουν το παράδειγμα άλλων εταιρειών, χαμηλώνοντας τις τιμές τους…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger