Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Πολυμελές κινηματογραφικό συνεργείο από τη Ρωσία γυρίζει ταινία στη Σκόπελο


Ο Σκοπελίτης Γεννάδιος Πατσής σε πρωταγωνιστικό ρόλο
Στο επίκεντρο του κινηματογραφικού ενδιαφέροντος βρίσκεται για μια ακόμη φορά η Σκόπελος, η οποία φιλοξενεί τη μεγάλη Ρώσικη παραγωγή που γυρίζεται στο νησί. Μετά το «Mama mia» που γυρίστηκε στη Σκόπελο, τη Σκιάθο και την Νταμούχαρη, κάνοντας το γύρο του κόσμου, σειρά έχει μια ακόμη σημαντική κινηματογραφική παραγωγή, που γυρίζεται στη Σκόπελο.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Rules of hitchhiking» ξεκίνησαν στις αρχές Ιουνίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του μήνα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ταινία, θα παρουσιαστεί σε μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού.
Το πολυμελές κινηματογραφικό συνεργείο απαρτίζεται από 35 περίπου άτομα, σκηνοθέτης είναι ο Στας Ιβανόφ, πολύ γνωστός στην πατρίδα του, ενώ παίζουν Ρώσοι και Ελληνες ηθοποιοί.
Πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία, η οποία περιγράφει τον έρωτα ενός Ρώσου για μια Ελληνίδα. Εναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύει ο Σκοπελίτης ηθοποιός Γεννάδιος Πατσής, ο οποίος υποδύεται τον πατέρα της νεαρής νησιώτισσας, την οποία ερωτεύεται ο Ρώσος πρωταγωνιστής.
Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Πατσής, υπογραμμίζει ότι είναι πανευτυχής για τη συγκεκριμένη συνεργασία, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη διαφήμιση όχι μόνο για τη Σκόπελο, αλλά και την Ελλάδα γενικότερα. Ο διακεκριμένος ηθοποιός, ο οποίος έχει αναπτύξει διεθνή καλλιτεχνική παρουσία, έχοντας συνεργαστεί μεταξύ άλλων, με τον Εμίρ Κοστουρίτσα, ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο, προκειμένου να γνωρίσουν οι δημιουργοί της ταινίας τη Σκόπελο και να την επιλέξουν ως τόπο διεξαγωγής των γυρισμάτων. Ο κ. Πατσής θα παραμείνει στην πατρίδα του, τη Σκόπελο, έως ότου ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου τον καλούν σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Στο μεταξύ, κινηματογραφικά γυρίσματα πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία του νησιού, στα σοκάκια της χώρας αλλά και σε κεντρικά καταστήματα, εμπλουτίζοντας με διεθνή χρώματα την καθημερινότητα της Σκοπέλου.
ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger