Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΣΚΙΑΘΟΣ: Καθάρισαν τον βυθό του παλιού λιμανιού και μας περιμένουν [photos]

Φωτογραφία για ΣΚΙΑΘΟΣ: Καθάρισαν τον βυθό του παλιού λιμανιού και μας περιμένουν [photos]
Επιχείρηση καθαρισμού του βυθού στο παλιό λιμάνι της Σκιάθου πραγματοποίησαν ο Δήμος... Σκιάθου με το συντονισμό του Λιμεναρχείου και την συμμετοχή των Συλλόγων Επαγγελματιών και ερασιτεχνών Αλιέρων, των φουσκωτών σκαφών, του Ναυτικού Ομίλου και της Ομάδας Διάσωσης Σκιάθου.

Η συγκεκριμένη δράση, επόπτης της οποίας ήταν ο Λιμενάρχης του νησιού κ. Νικόλαος Κατσάμπας, είχε ιδιαίτερη επιτυχία μιας και από το βυθό αφαιρέθηκαν αρκετά στερεά απορρίματα αλλά και ένα μικρό ναυάγιο (με την συνδρομή επαγγελματία δύτη και της εταιρείας οικοδομικών υλικών της οικογένειας του Δημοτικού Συμβούλου Διολέττα που προσέφεραν γερανοφόρο όχημα), αφενός για την προστασία της θάλασσας από τη ρύπανση και αφετέρου για το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο σημείο προσδένουν αρκετά επαγγελματικά σκάφη και πρέπει το λιμάνι να βρίσκεται στη καλύτερη δυνατή κατάσταση εν’ όψη της τουριστικής περιόδου.

Ο Δήμος Σκιάθου όπως και το Λιμεναρχείο, αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη ευαισθησία τα θέματα γύρω από την προστασία της θάλασσας και των ακτών από την ρύπανση και για αυτό θα πραγματοποιηθούν ανάλογες δράσεις και σε άλλα σημεία του λιμένος όπως και σε ακτές, τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger