Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Τα όνειρα των κηφήνων

Γράφει ο mitsos175

Ορίστε. Άρχισαν πάλι οι περισπούδαστες αναλύσεις από τους έγκυρους και έγκαιρους πολιτικούς αναλυτές, γιατί ο Αβραμόπουλος παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της ΝΔ. Πρώτα απ όλα σκοτιστήκαμε για τον Αβραμόπουλο, μας ενδιαφέρει η πολιτική. Στα παλιά μας τα παπούτσια, (δεν έχω και άλλα, μόνο παλιά), το τι θα γίνει η ΝΔ. Στάχτη και μπούλμπερη τη βλέπω, γι αυτό χαίρομαι ιδιαιτέρως.

Όμως οι δημοσιογράφοι επιμένουν να καλύπτουν το χρόνο με αδιάφορα για εμάς θέματα. Έφυγε, γιατί δεν έγινε Πρόεδρος της Δημοπρασίας, γιατί έγινε ο Πάκης. Εδώ που τα λέμε, είχε αγοράσει καινούριο κουστούμι κι έκανε πρόβες στον καθρέπτη. Έκανε όμως το λάθος να ανοιγοκλείσει τα βλέφαρα, ενώ ο Προκόπης έμενε εντελώς ακίνητος. Από τον Αντ1 τον πήραν και τον πήγαν στο Προεδρικό...


Άλλοι βλέπουν ότι θέλει να γίνει αρχηγός. Φυσικά θέλει. Δεν υπάρχει "κηφήνας" που δεν έχει αυτό το όνειρο: Να γίνει "βασίλισσα" και να έχει τις "εργάτριες" να τον υπηρετούν ώστε να τρώει τζάμπα μέλι και βασιλικό πολτό. Η διαφορά μας με τα έντομα είναι, ότι εμείς συνταξιοδοτούμε κι έτσι δεν απαλλασσόμαστε ποτέ από τους κηφήνες, ενώ οι εργάτριες μέλισσες τουλάχιστο τους εξορίζουν και τους αφήνουν να ψοφήσουν της πείνας. Έχουμε δηλαδή λιγότερο μυαλό κι από τις μέλισσες...

Στο θέμα μας τώρα: Ο λόγος που ο Αβραμόπουλος παραιτήθηκε ήταν ακριβώς τα καινούρια ρούχα. Ολοκαίνουργια, παραγγελιά. Πόσο κόστισαν; Θα σου πω αυτό: Με το βασικό πρέπει να δουλεύεις ένα χρόνο για να πάρεις το ένα μανίκι. Λοιπόν που λες, τα φόρεσε και πήγε με καμάρι να τα δείξει "στα όργανα". Μετά θα έκανε τσάρκα στην Ευρώπη να σκάσουν όλοι από το κακό τους, για το τι φιγουρίνι Επίτροπο έχουμε.

Εκεί όμως είδε την Ντόρα και τον Αντώνη. Που και κομάντο να είσαι, άμα δεις τη φάτσα τους, πως κοίταγαν ο ένας τον άλλο, τρομάζεις. Ψάχνεις να βρεις μια κάλυψη. Τι μποξ, τι πάλη και τα παρόμοια. Πόλεμος αγάπη μου χωρίς κανόνες. Πόλεμος μέχρι τελικής πτώσεως. Ε, τα είδε ο Αβραμόπουλος, σου λέει "αυτοί θα μου σκίσουν τα ρούχα άμα είμαι κοντά, ας την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, κι όταν με το καλό αλληλοεξοντωθούν και στεγνώσουν τα αίματα, ξανάρχομαι να το παίξω αρχηγός".

Δεν ήταν βλέπεις κι ο Πάκης, ο ευέξαπτος, που τον τρέμουν όλοι, να τους πει "Σκάστε ρε, μη σας δείρω"... Έχουν να γίνουν αποκεφαλισμοί, ανασκολοπισμοί, βανδαλισμοί, σεισμοί, λοιμοί και καταποντισμοί. Διότι ούτε ο Αντωνάκης ούτε η Ντόρα πρόκειται να κάτσουν φρόνιμα με το χαρακτήρα που 'χουν. Ειδικά ο Αντώνης θα ρίξει λάδι στη φωτιά, γιατί φοβάται περισσότερο, κι όταν έχει ανασφάλειες, φροντίζει να εξοντώνει τις απειλές.

Οπότε εμείς θα απολαύουμε τον αγώνα:
Εμπρός Ντόρα, χτύπα τον εκεί που πονάει. Έτσι! Αντώνη, Από το μαλλί πιάσε τη, ξεκόλλα το και δώσε το της να το φάει. Μπράβο! Έλα Ντόρα, βγάλε του και το άλλο το μάτι! Γιούπι! Αντώνη, από το λαιμό, στραγγάλισέ την. Αυτό είναι! Να μπουν κι οι χαχόλοι μέσα να γίνει το έλα να δεις. Αυτά είναι θεάματα. Όχι τα ξενέρωτα της TV. Όχι το Δρακουμέλ ρε, αυτά τα όπλα απαγορεύτηκαν από τη συνθήκη της Γενεύης. Καλυφτείτεεεεε!

Πως το είπες Αντώνη; Δεν θα μπείτε σε περίοδο εσωστρέφειας; Όχι εσωστρέφειας, δεν το λες εσωστρέφεια αυτό. Ανίερο πόλεμο το λες. Με όλα τα μέσα, όλα τα κανάλια και όλους τους κόλακες. Αν έκανες συνέδριο τελικά ίσως τη γλύτωνες, αλλά τώρα είσαι σίγουρα χαμένος. Προσέχετε μόνο μη ρίξετε το τραπέζι του Καραμανλή, που έχει πάνω τα κοψίδια, γιατί αν χάσει μπουκιά, σας έφαγε και τους δυο. Αφού είναι δικό του το κόμμα ρε, τι τσακώνεστε; Κληρονομιά από το θειο η στάνη και τα γίδια. Μπεεεε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger