Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ !! ΘΑ ΘΑΦΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !!




Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο για το τι καιρό θα έχουμε φέτος το Πάσχα σύμφωνα με την αποκλειστική πρόβλεψη του καιρού που έχει το Greek-Weather.Org !!

Αναμένονται χιόνια και πιθανότατα και πολικό ψύχος στην χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στις παρακάτω περιοχές...

της βόρειας Ελλάδας, κυρίως μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα και στις αρχές της, δηλαδή περίπου στις 4 με 7 Απριλίου, δηλαδή προς την Μεγάλη Τρίτη.

Θα επηρεαστεί μόνο η βόρεια χώρα και κυρίως η Μακεδονία, η Θράκη και η Ήπειρος, με χιόνια ίσως και σε πεδινές περιοχές, ενώ οι βοριάδες όπως τονίζει το Greek-Weather.Org, θα είναι παγεροί και θα μεταφέρουν πολλοί ψυχρές αέριες μάζες από τον βόρειο πόλο απευθείας προς τα Βαλκάνια και την Ελλάδα, ρίχνοντας την θερμοκρασία αισθητά.

Φέτος όπως αναφέρει το Greek-Weather.Org, δεν θα έχουμε Άνοιξη, καθώς ο καιρός θα θυμίζει φθινόπωρο και χειμώνα και έτσι θα μεταβούμε από τον χειμώνας προς το καλοκαίρι απευθείας... Μεγάλο λοιπόν το ενδιαφέρον το καιρού μέχρι τουλάχιστον και τα μέσα του Απριλίου, όπου ο καιρός δεν φαίνεται να φτιάχνει.

Τέλος, όπως επισημαίνει το Greek-Weather.Org, τη Κυριακή του Πάσχα δεν θα έχει πολύ κρύο, αλλά θα έχουμε καταιγίδες και γενικότερα βροχές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger