Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

33χρονος νεκρός σε τροχαίο

Ενας 33χρονος Λαρισαίος έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε έξω από τη Γιάννουλη, όταν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε συγκρούσθηκε με άλλη μοτοσυκλέτα ενώ στο ίδιο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκησαν και δυο  επιβατικά αυτοκίνητα.  Ο 33χρονος μοτοσυκλετιστής τραυματίσθηκε θανάσιμα ενώ σοβαρά τραυματίσθηκε και ένας ακόμη 39χρονος Λαρισαίος, επίσης οδηγός μοτοσυκλέτας ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Με αφορμή το δυστύχημα από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε ότι «χθες (14-03-2015) και περί ώρα 20:35 στο 13ο χλμ. της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, ενώ στη συνέχεια τα δύο δίκυκλα παρασύρθηκαν από δύο αυτοκίνητα, ένα Ι.Χ. Επιβατικό και ένα Ι.Χ. Φορτηγό, με οδηγούς δύο ημεδαπούς, ηλικίας 53 και 52 ετών αντίστοιχα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του μοτοποδηλάτου και ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού της μοτοσικλέτας.

Οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας».

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger