Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΤΡΙΚΑΛΑ - Βια και καταστολη στο ειρηνοδικει σε δραση εναντια στους πλειστηρισμουςο


Mετα απο εναμιση χρονο δρασεων εναντια στους πλειστηριασμους αγωνιστες δεχτηκαν την αστυνομικη βια και καταστολη και με < κυβερνηση της αριστερας >. Μιας κυβερνησης που εδω και ενα μηνα αφηνει ακαλυπτη την πρωτη κατοικια παρολες τις εξαγγελιες της την οποια πρωτη κατοικια ο < συντοπιτης > πρωην υπουργος Σκρεκας ειχε αφησει στο ελεος των τραπεζιτων.

 Την τεταρτη 25-2,   15 περιπου μελη της επιτροπης εναντια στους πλειστηριασμους απεκλεισαν για αλλη μια φορα την εισοδο του ειρηνοδικειου Τρικαλων επιχειρωντας να αποτρεψουν την διαδικασια. Απο την αρχη οι διαθεσεις της αστυνομιας ηταν επιθετικες με προκλησεις, απειλες και ειρωνικα
σχολια με πρωτο τον αρχιμπατσο που ηταν υπευθυνος της επιχειρησης ο οποιος και εδωσε στους αηΔΙΑΣ εντολη για επιθεση. Δεν διστασαν να χτυπησουν με υπουλο τροπο ( αγκωνια ) ανθρωπο μεγαλο σε ηλικια , ο οποιος στη συνεχεια διεκομισθη στο νοσοκομειο κατω απο τα ειρωνικα σχολια των μπατσων του τυπου ( θελετε να φερουμε ασθενοφορο ? ) και να ασκησουν σωματικη και λεκτικη βια στους υπολοιπους ( βιαιη ακινητοποιηση, χτυπηματα στο στηθος ενος αγωνιστη, απειλες για συλληψεις και προσαγωγες ). Αξιζει να σημειωθει οτι παρων στην αιθουσα ηταν και υψηλοβαθμο στελεχος τραπεζας ( η διευθυντρια της πειραιως Πουλιου ) η οποια μαζι με την υπολοιπη συμμορια των συμβολαιογραφων, δικηγορων τραπεζων, δικαστηκων επιμελητων απαιτουσαν απο τα ενστολα γουρουνια να γινουν οι πλειστηριασμοι.                   ' Εμεις ως αναρχικοι πιστευουμε οτι ο καπιταλισμος που ειναι η πηγη του κακου δεν βελτιωνεται αλλα ανατρεπεται. Ο Συριζα με το αριστερο προσωπειο αυτο ακριβως το συστημα προσπαθει να εξωραισει και να διαχειριστει. Ειναι παντως λυπηρο το γεγονος οτι σε μια τοσο πετυχημενη δραση με ουσιαστικο αποτελεσμα ( απο τη στιγμη που διακοπτεται μια διαδικασια ) η συμμετοχη του κοσμου να ειναι μικρη. Να ξερουν παντως οι θρασυδειλοι της ομαδας αηΔΙΑΣ οτι αυτα τα περιστατικα δεν μας φοβιζουν μας εξοργιζουν.
                  ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ - ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ
                        ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ
                                                                                               
                                                                                                      Αναρχικες-κοι  Τρικαλα

υ.γ > Για τα γεγονοτα υπαρχει βιντεο και φωτο στα τοπικα σαιτ  ΤΡΙΚΚΗpress - Trikalanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger