Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ο Ολυμπιακός, 2-0 τη Βέροια

Στο +5 ο Ολυμπιακός, 2-0 τη Βέροια
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 την Βέροια στην Ημαθία, σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Τα γκολ σημείωσαν οι Μήτρογλου (71’) και Ντοσεβί (87’), ενώ η Βέροια ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες. Στο 12’ αποβλήθηκε ο Μπαλάφας με δύο γρήγορες κίτρινες κάρτες, ενώ στο 76’ αποβλήθηκε και ο Μπατιόν.

Βέροια – Ολυμπιακός 0-2 (Novasports 1)

Γκολ:
71' Μήτρογλου, 87' Ντοσεβί
18' δοκάρι ο Μπατιόν

Κίτρινες κάρτες: Μπαλάφας, Ντουμίτρου, Μπατιόν, Όστοϊτς, Μπαργκάν - Μήτρογλου, Σιόβας, Κασάμι

Κόκκινες κάρτες:
12' Μπαλάφας, 76' Μπατιόν

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο):
Καντιμοίρης, Βέρτζος, Μπράβο (68' Γεωργιάδης), Μαλόν, Όστοϊτς, Μπαλάφας, Βεργώνης (75' Ναζλίδης), Μπατιόν, Ντουμίτρου (68' Βάσκες), Μπαργκάν, Καλτσάς.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα):
Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουάκου (62' Χάρα), Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι (62' Ντομίνγκες), Ντοσεβί, Φορτούνης (72' Ντουρμάζ), Μήτρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.