Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΤΩΡΑ: Στη δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος η Κατερίνα Στικούδη και η Καινούργιου [photo]

Δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοια περιστατικά λαμβάνουν χώρα στο αχανές και... πολύ επικίνδυνο διαδίκτυο. Άνθρωποι διαπομπεύονται και ονόματα ηχηρά γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης από λαμόγια και πλανόδιους. Πρόσφατα έπεσαν στην παγίδα εν αγνοία τους η Κατερίνα Στικούδη, η Κατερίνα Καινούργιου η Φαίη Σκορδά και η Έλενα Παπαρίζου.

Μιλώντας στο blog μας η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε «Δεν έχω καμία σχέση με σκευάσματα αδυνατίσματος. Δεν τα πήρα ποτέ… πόσο μάλλον να τα διαφημίσω κιόλας. Πρόκειται για απάτη που διαφημίζεται μάλιστα και στα social media. Το κατάλαβα πριν λίγες ώρες και με βρίσκεται καθ’ οδόν για την ΓΑΔΑ και την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και η Κατερίνα Καινούργιου σοκαρίστηκε με την είδηση και επικοινώνησε με τον Ταξίαρχο Μανώλη Σφακιανάκη προκειμένου κι αυτή να καταθέσει μήνυση.

Τι γράφουν οι επιτήδειοι στην διαφήμισή τους; Σημείωση. Δεν αναφέρω πουθενά και για κανένα λόγο το σκεύασμα για λόγους ευνόητους.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βουίζουν με τα τελευταία νέα που αποκαλύπτουν ότι η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ ξεκίνησε να χάνει κιλά με τη βοήθεια ενός ‘θαυματουργού χαπιού’ από τις ΗΠΑ. Η είδηση ξέφυγε από άνθρωπο του στενού κύκλου της, και από τότε έχει γίνει έντονο θέμα συζήτησης στο twetter, καθώς και στο τύπο και τη τηλεόραση. Στο Womens Health, θελήσαμε να βρούμε την αλήθεια πίσω από τα ‘θαυματουργά χάπια’ που παίρνει και αν πραγματικά είχαν αποτέλεσμα.

Μετά από έρευνες ανακαλύψαμε ότι η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το προϊόν το οποίο αρχικά έγινε πασίγνωστο στις ΗΠΑ όπου και εξυμνήθηκε ως το ‘θαυματουργό χάπι’ από τη δημοφιλή τηλε-περσόνα Oprah Winfrey η οποία μάλιστα εντυπωσιάστηκε τόσο από την αποτελεσματικότητα του χαπιού ώστε αφιέρωσε ένα ολόκληρο επεισόδιο της εκπομπής της για να το παρουσιάσει λεπτομερώς. Ο διάσημος γιατρός “Dr Oz”, εξήγησε στην εκπομπή της Oprah πως κατασκευάζεται η πολυσύνθετη φόρμουλα από φυσικά συστατικά των σμέουρων. Έχει αποδειχθεί ότι τα συγκεκριμένα χάπια μπορούν να μειώσουν σημαντικά το αίσθημα πείνας, να συμβάλουν στη βελτιστοποίηση του κάψιμου λίπους και να οδηγήσουν σε σημαντική μείωση βάρους χωρίς την ανάγκη δίαιτας ή άσκησης. Ήδη πολλές διάσημες Ελληνίδες, όπως ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ και ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, έχουν δηλώσει ότι χρησιμοποιούν(τα χάπια) για να χάσουν βάρος και να διατηρούν τα κιλά τους σε χαμηλά νούμερα. Επειδή, σε γενικές γραμμές, στο Womens Health είμαστε ιδιαιτέρως σκεπτικοί όσον αφορά τα ‘χάπια διαίτης’ αποφασίσαμε να ερευνήσουμε σε βάθος σχετικά με τα Raspberry Ketone. ‘Έπειτα λοιπόν τις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με την ΚΑΤΕΡΙΝΑ, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το δικό μας πείραμα για να διαπιστώσουμε αν όντως τα όσα λέγονται ισχύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger