Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Η Ελλάδα είναι μια ταλιμπανική δημοκρατία, ένα ιδιόμορφο κράτος του Ισλάμ, με το μόνο χαρακτηριστικό που μας διακρίνει από τα κτήνη του ISIS να είναι η απουσία της βίας.



Κι εδώ έχουμε τους ντόπιους μαυροντυμένους μουλάδες-μητροπολίτες οι οποίοι υποδύονται τους μεσίτες του θεού.
Κάνουν δηλαδή το ίδιο παραεμπόριο του ναού του Σολομώντος.
Η ελληνική κοινωνία είναι μια βαθιά συντηρητική κοινωνία η οποία στα χρόνια της κρίσης ανέδειξε τα πιο χυδαία και ατομικίστικα ένστικτά της-όπως κάνει διαχρονικά. Είναι τόσο συντηρητική και
μουλαδοποιημένη η ελληνική κοινωνία που εξανάγκασε ακόμη και τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ- σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας- να αμολήσει το ταλαίπωρο περιστέρι στη γιορτή των μουλαδοφώτων στον Πειραιά περιτρυγιρισμένος από μουλάδες, μιζαδόρους εξοπλιστικών και πάσης φύσεως λαμόγια του πελατειακού κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.