Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ''ΤΕΛΟΣ'' - ΤΟ ΝΕΟ EXIT POLL ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ !!


Εικόνα

Οι 2 πιο έγκυρες δημοσκοπήσεις που υπάρχουν αυτή την ώρα αναρτημένες στο διαδίκτυο, δείχνουν καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ !!

Alco

Σε δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό της ΝΕΡΙΤ, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 32,9%, έναντι 26,3% της Νέας Δημοκρατίας (διαφορά 6,6%).

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι με 5,4%, το ΠΑΣΟΚ με 4,5%, το ΚΚΕ με 3,7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,6% και οι Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ με 1%.

GPO

Σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 6,7 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της Ν.Δ., σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία GPO (MEGA).

Ειδικότερα, στο ερώτημα «αν αύριο είχαμε βουλευτικές εκλογές ποιο κόμμα είναι πιο πιθανό να ψηφίσετε;», το 33,4% των ερωτηθέντων απάντησε ΣΥΡΙΖΑ και το 26,7% Ν.Δ.

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,1%, το ΠΑΣΟΚ και «Το Ποτάμι» με (από) 5%, το ΚΚΕ με 4,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,5% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,9%. Το ΛΑ.Ο.Σ συγκεντρώνει 1,4%. «'Αλλο Κόμμα» 2,4%. Λευκό/'Ακυρο 0,4%. Αδιευκρίνιστη η ψήφος του 9,3% των ερωτηθέντων.
Η εικόνα του άρθρου είναι εικόνα από το εκλογικό αποτέλεσμα του 2012 και αρχείο από τη Google.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.