Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ




Ο Χειμώνας μπήκε με άγριες διαθέσεις ωστόσο τις ακόμα πιο άγριες διαθέσεις του θα μας τις δείξει φέρνοντας μία από τις πιο καταστροφικές κακοκαιρίες ίσως και του αιώνα που διανύουμε, μετά τις ...

18-19 Ιανουαρίου !!!...

Αυτή η κακοκαιρία θα επηρεάσει όλη την Ελλάδα, αρχικά σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, με βροχοπτώσεις και σφοδρές καταιγίδες, αλλά και γενικότερα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ωστόσο μετά τις 23-24 Ιανουαρίου, θα κατέβει σταδιακά κρύο, αλλά και πυκνά χιόνια αρχικά στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα.

Η συγκεκριμένη κακοκαιρία όμως, θα έχει και συνέχεια σύμφωνα με την πιο έγκυρη ιστοσελίδα καιρούς της Ελλάδας, Greek-Weather.Org. Η κακοκαιρία αυτή, θα ξεκινήσει σταδιακά από τις 19 με 20 κυρίως Ιανουαρίου, ωστόσο η διάρκεια της θα επεκταθεί και μετά τις 23-24 Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, μετά τις 23-24 Ιανουαρίου, ο καιρός θα κρυώσει αισθητά σε όλη την χώρα και θα αρχίσουν να πέφτουν χιόνια σε περιοχές κυρίως της βόρειας χώρας με ιδιαίτερα χαμηλό υψόμετρο.

Μετά τις 25-26 του μήνα ως και τις 28,29 ίσως και 30 Ιανουαρίου, αναμένεται βαρυχειμωνιά σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα, με πυκνά χιόνια, ίσως και σε περιοχές με μηδενικό υψόμετρο, όπως αναφέρει το Greek-Weather.Org, ενώ κάποιες χιονοπτώσεις ίσως να είναι και ιδιαίτερα πυκνές. Μάλιστα, τα φαινόμενα ενδέχεται να αποδειχτούν και καταστροφικά σε αρκετές περιοχές, με πλημμύρες, πτώσεις δέντρων κ.τ.λ.

Ουσιαστικά η κακοκαιρία αυτή θα διαρκέσει για 7 με 8 περίπου ημέρες, πιθανότατα για μία εβδομάδα, λαμβάνοντας κατά πάσα πιθανότητα, τον τίτλο μίας εκ' των σφοδρότερων και πιο μεγάλων, ίσως και πιο καταστροφικών κακοκαιριών, που θα έχουν λάβει χώρα πάνω από την Ελλάδα, τουλάχιστον για τον αιώνα που βρισκόμαστε... Φυσικά και θα υπάρχουν νεότερα τις επόμενες ημέρες αλλά ως και το Σαββατοκύριακο μέσω του Greek-Weather.Org.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger