Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


Συνεχίζονται οι περιοδείες της Βουλευτή Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εκ νέου υποψήφιας, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, σε ολόκληρη τη Μαγνησία. Συγκεκριμένα η κα. Χρυσοβελώνη επισκέφτηκε την περασμένη Δευτέρα τις περιοχές Άνω και Κάτω Λεχώνια και τον Άγιο Βλάσιο, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους και αφουγκράστηκε τα προβλήματά τους, τα οποία επικεντρώνονται τόσο στον αγροτικό τομέα όσο και στην εμπορική δραστηριότητα των εν λόγω περιοχών.
Την Τρίτη, ανήμερα της εορτής των Θεοφανείων, η κα. Χρυσοβελώνη παρέστη αρχικά στη Θεία Λειτουργία που έλαβε χώρα στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Βελεστίνου και στη συνέχεια παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία για τον Καθαγιασμό των Υδάτων στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Βόλου, την οποία ακολούθησε η τελετή καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού στην παραλία του Βόλου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η κα. Χρυσοβελώνη παρευρέθη στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό που έλαβε χώρα στον Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου Ανακασιάς και στη συνέχεια περιόδευσε σε: Άλλη Μεριά, Άγιο Ονούφριο και τα Μελισσάτικα.

Σήμερα, η κα. Χρυσοβελώνη συνέχισε τις επισκέψεις της στις δημόσιες υπηρεσίες του Βόλου και συγκεκριμένα το Δημοτολόγιο, το Ληξιαρχείο, την Επιθεώρηση Εργασίας, τη Διεύθυνση Υγείας Μαγνησίας, το Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας, το Διοικητικό Πρωτοδικείο Βόλου καθώς και την Υπηρεσία Επιτρόπου Ελεγκτικού Συνεδρίου Μαγνησίας.
Τέλος, η κα. Χρυσοβελώνη επισκέφθηκε τη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Αλτσχάιμερ Βόλου, όπου συνομίλησε με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει, όπως μέχρι σήμερα, να είναι αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger