Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ




Καθημερινά δίπλα στους πολίτες βρίσκεται η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εκ νέου υποψήφια, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, συζητώντας τα προβλήματα τους και ανταλλάσοντας απόψεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση. Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή, η κα. Χρυσοβελώνη παρευρέθη στον Αλμυρό όπου επισκέφτηκε το Δημαρχείο της πόλης, το Αστυνομικό Τμήμα, το Ταχυδρομείο, το Πρωτοδικείο και τον ΟΑΕΔ.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η κα. Χρυσοβελώνη μετέβη στο Σέσκλο και στο Διμήνι όπου σε συνομιλίες που είχε με τους κατοίκους άκουσε τα αιτήματά τους, τα οποία εστιάστηκαν στην οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και έχει εξαθλιώσει τα ελληνικά νοικοκυριά και στο πρόβλημα της ανεργίας που ταλανίζει τους νέους της περιοχής.

Το Σάββατο η κα. Χρυσοβελώνη επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά και στη συνέχεια περιόδευσε στην Ν. Ιωνία και στο Βόλο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφτηκε τις Μηλιές, την Βυζίτσα και τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, όπου οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με θέρμη την υποψήφια Βουλευτή και της μετέφεραν τα προβλήματα των χωριών τους τα οποία συνοψίστηκαν στην καταστροφή που υπέστη η αγροτική παραγωγή από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών και την ταλαιπωρία που βίωσαν από τον αποκλεισμό τους λόγω του χιονιά.
Η κα. Χρυσοβελώνη ευχαρίστησε τους κατοίκους για την θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν και τόνισε ότι πέρα από την θέση της ως Βουλευτής Μαγνησίας αλλά και από τη θέση της Περιφερειακής Συμβούλου που κατέχει, με παρεμβάσεις της στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα είναι πάντα δίπλα στους αγρότες της Μαγνησίας και θα στηρίζει οποιαδήποτε επενδυτική χρηματοδοτική πρόταση είναι προς όφελος των αγροτών. Συγκεκριμένα η κα. Χρυσοβελώνη τόνισε:
«Οι συνθήκες των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας αντί να βελτιώνονται, γίνονται κάθε μέρα δυσχερέστερες» και πρόσθεσε: «η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, η ύφεση, η έλλειψη χρηματοδότησης, η απουσία μέτρων για την αναστροφή αυτής της κατάστασης, σφίγγουν την θηλιά στο λαιμό των αγροτών μας. Δυστυχώς ούτε τα αυτονόητα δεν προωθήθηκαν από την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Πολλά λόγια, πολλές εξαγγελίες, πολλά θα, λίγη  ουσία και καθόλου μέτρα για τη στήριξη του συγκεκριμένου τομέα που αργοπεθαίνει» κατέληξε.
Την Κυριακή το πρωί η κα. Χρυσοβελώνη επισκέφτηκε το Λαύκο και την Αργαλαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger