Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ποιοί εκλέγονται βουλευτές στο Νομό Μαγνησίας



Τρεις από τις 6 έδρες καταλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και από μία έδρα η Ν.Δ., η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. 
Προβάδισμα με 15,1% ποσοστιαίες μονάδες έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Μαγνησίας με την ενσωμάτωση του 95,64% του εκλογικού αποτέλεσματος.
Σύμφωνα με την έως τώρα καταμέτρηση ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος και με μεγάλη διαφορά από τη Ν.Δ. με ποσοστό 40,32% έναντι ποσοστό 24,94%.
Τρίτη δύναμη αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6,9% και ακολουθούν ΚΚΕ με 5,64%, Ανεξάρτητοι Ελληνες με 5,26% και το Ποτάμι με 4,42%.
Βάση του εκλογικού αποτελέσματος όπως διαμορφώνεται έως αυτή την ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει 3 από τις 6 έδρες στο νομό και από μία έδρα η Ν.Δ., η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.

Με βάση τη σταυροδοσία (στο 100% της ενσωμάτωσης) φαίνεται πως βουλευτές εκλέγονται οι:

ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Μιχαήλ
15.210
 
ΤΖΗΚΑ-ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ του Ιωάννη
6.692
 
ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ευαγγέλου
5.557
 
ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου
7.602
 
 
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κωνσταντίνου
3.829
 
 
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ελευθερίου
1.827

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.