Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ


Το εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Καισαριανή, επισκέφτηκε σήμερα Σάββατο, ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου έγινε δεκτός με συνθήματα.
Μέλη, φίλοι, οπαδοί και υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνομίλησε με αρκετούς κατοίκους της περιοχής, ενώ τον καλωσόρισε ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος
Σε χαλαρό κλίμα, έγινε συζήτηση για την προεκλογική περίοδο, ενώ στα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν ήταν η επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ, του γνωστού και καταξιωμένου λαϊκού τραγουδιστή Γιώργου Μαργαρίτη, ο οποίος είχε σύντομη συνομιλία με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.