Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση της βουλευτού Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Παπανάτσιου για το εκλογικό αποτέλεσμα



 H μεγάλη νίκη της Αριστεράς και του λαού μας έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας απέναντι στην τρομοκρατία και τις καταστροφικές πολιτικές λιτότητας του μνημονίου. Είναι η νίκη όλων των αγώνων μας που επιστρέφει την δημοκρατία και την αξιοπρέπεια σ'αυτόν τον τόπο. Δίνει το μήνυμα πως οι λαοί όταν θέλουν μπορούν να καθορίζουν οι ίδιοι τις ζωές τους, χωρίς την επιβολή πολιτικών από τις ντόπιες και ξένες ελίτ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ και με εξέλεξαν να τους εκπροσωπώ, μαζί με τους άλλους τέσσερις βουλευτές της Μαγνησίας, στην ελληνική βουλή. Από εδώ και μπρος, η δέσμευσή μου απέναντι στους πολίτες του Νομού είναι πως θα δουλέψουμε σκληρά στην υπηρεσία του κόσμου που έχει πληγεί από την κρίση, για την αποκατάσταση των αδικιών του μνημονίου και την χάραξη μιας νέας πολιτικής, βασισμένη στις ανάγκες της κοινωνίας και όχι των αγορών. Ερχόμαστε για να αναδείξουμε τις ανάγκες της υπαίθρου μέσα από ένα πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης, για να ξαναπατήσει στα πόδια της η αγροτική οικονομία.
Στην ιστορική αυτή προσπάθεια, καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά για να χτίσουμε μαζί το μέλλον. Συνεχίζουμε αυτόν τον όμορφο αγώνα για τον τόπο μας για να επαναφέρουμε την πολιτική στο προσκήνιο με την αριστερά και τις αξίες μας, να φτιάξουμε όλοι  μαζί μια κοινωνία με δικαιοσύνη. Να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια. Όπως είπαμε και προεκλογικά, την επόμενη μέρα χαμογελάμε και πιάνουμε όλοι μαζί δουλειά για να διορθώσουμε την καταστροφή. Ξεκινάμε!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς,
Κατερίνα Παπανάτσιου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger