Μια σαλάτα που μπορεί να συνοδεύσει, από ψάρι μέχρι
κρέας, ή να φαγωθεί μόνη της! Είναι τόσο εύκολη, που αξίζει να βρεθεί
στο τραπέζι σας, σαν συνοδευτικό στο κυρίως πιάτο. Πολύχρωμη
παντζαροσαλάτα με γιαούρτι μόνο για σας!
Υλικά
1 κιλό παντζάρια βρασμένα
2 σκελίδες σκόρδο
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 κ.σ ελαιόλαδο
4 κ.σ 3ύδι
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα παντζάρια αφού τα έχουμε βράσει για να μην χάσουν το χρώμα τους και τα κόβουμε σε ροδέλες.
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τα υπόλοιπα υλικά και στη συνέχεια περιχύνουμε τις ροδέλες με τη σος γιαουρτιού.
Αφήνουμε την παντζαροσαλάτα στο ψυγείο να παγώσει για μία ώρα
Υλικά
1 κιλό παντζάρια βρασμένα
2 σκελίδες σκόρδο
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 κ.σ ελαιόλαδο
4 κ.σ 3ύδι
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα παντζάρια αφού τα έχουμε βράσει για να μην χάσουν το χρώμα τους και τα κόβουμε σε ροδέλες.
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τα υπόλοιπα υλικά και στη συνέχεια περιχύνουμε τις ροδέλες με τη σος γιαουρτιού.
Αφήνουμε την παντζαροσαλάτα στο ψυγείο να παγώσει για μία ώρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου