Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Από το Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :



Βόλος,  14 -1-2015

Από το Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας  Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :

Με παλμό και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας η δεύτερη προεκλογική ομιλία της υποψήφιας Βουλευτού της Ν.Δ  κας Ζέττας Μακρή. Έχοντας στο πλευρό της τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Γιώργο Εμμανουηλίδη, τον πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ  και νυν Αντιπεριφερειάρχη  κ. Αργύρη Κοπάνα και  φίλους και μέλη της ΟΝΝΕΔ, η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας προσήλθε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, στέλνοντας μήνυμα νίκης προς κάθε κατεύθυνση.
          Η κα Μακρή στην ομιλία της , αφού χαρακτήρισε μεγαλειώδη την συγκέντρωση, ευχαρίστησε  φίλους και κομματικά στελέχη, που έδειξαν με  τόσο ένθερμο τρόπο την στήριξή τους στην παράταξη της Ν.Δ και στην ίδια.  Η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ επεσήμανε ότι λίγοι πίστευαν ότι η Ελλάδα μπορούσε να τα καταφέρει, κι όμως, δυόμιση χρόνια μετά η Ελλάδα κατάφερε να μηδενίσει το έλλειμμά της , να κάνει μεταρρυθμίσεις και να ανακτήσει την αξιοπιστία της.

    Η κα Μακρή τόνισε ότι η δεν μπορεί παρά να μιλά με ρεαλισμό απέναντι στους ανθρώπους, που στήριξαν την παράταξη της Ν.Δ  με την εμπιστοσύνη τους και με τις δικές τους θυσίες βοήθησαν η Ελλάδα να γυρίσει σελίδα. Με σαφήνεια και επιχειρήματα η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ τόνισε ότι η χώρα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή της μεταπολιτευτικής της ιστορίας, καθώς καλείται να μπει σε τροχιά ανάπτυξης. «Για αυτό η Ν.Δ», δήλωσε κα Μακρή  χρειάζεται την εντολή των ελληνικού λαού, για να συνεχίσει το έργο της  και να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων.
                Η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ ανέφερε, επίσης,  ότι στις ομιλίες της αποφεύγει να κάνει προσωπικές αναφορές, γιατί οι κάτοικοι της Μαγνησίας, την γνωρίζουν πολύ καλά. Υπογράμμισε, όμως,  ότι είναι απόλυτη σε ζητήματα διαφθοράς και διαφάνειας και για αυτό πρέπει να αναφερθεί στην σύγκρουσή της με  την πρώην πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ. «Δέχτηκα προειδοποιήσεις, πιέσεις και απειλές», υπενθύμισε, «αλλά αντιστάθηκα και δεν υπέκυψα. Δεν το έκανα,  γιατί δεν θα μπορούσα να σας κοιτώ στα μάτια, δεν το έκανα για τον πρωθυπουργό μας, δεν το έκανα όσο, όμως, κι αν αυτό φαίνεται εγωιστικό, κυρίως για μένα, για να έχω καθαρή την συνείδησή μου. Για μένα προέχουν η αξιοπρέπεια, η εντιμότητα και το καθαρό όνομά μου, που αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες στην ζωή μου».
           Τέλος, η κα Μακρή ευχαριστώντας για μία ακόμη φορά την ΟΝΝΕΔ, τους φίλους και τα κομματικά στελέχη για την στήριξη τους στην παράταξη και την εμπιστοσύνη τους στην ίδια, ζήτησε να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη αυτή, γιατί «μπορούμε μαζί να «πάμε σε καλύτερες μέρες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger