Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Σαμαράς: Για το καλό του τόπου δουλεύει ο φράχτης του Έβρου, εμποδίζει τους "λαθρομετανάστες"...


Επενδύει για άλλη μια φορά στον ρατσισμό και την ξενοφοβία...
Πιστός στις μέχρι τώρα πολιτικές "μαγειρικές" του, ο Αντώνης Σαμαράς επενδύει -και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση- στον ρατσισμό και την ξενοφοβία.
Στις...
Καστανιές Έβρου βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, απ'όπου και ξεκίνησε την διήμερη περιοδεία του στο νομό, στο νομό Ροδόπης και Καβάλας.

Προχώρησε μέχρι τη συνοριακή γραμμή, όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο νομάρχη της περιοχής της Αδριανούπολης και τον επικεφαλής της στρατιωτικής δύναμης του τουρκικού φυλακίου.

Φτάνοντας στον "φράχτη" που έχει τοποθετηθεί κατά μήκος του Έβρου και όπου χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους μετανάστες και πρόσφυγες, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι "τα αποτελέσματά του είναι πάρα πολύ ικανοποιητικά ως προς την αποτροπή της διέλευσης παράτυπων μεταναστών, που είχε αποκτήσει εκρηκτικές διαστάσεις".

"Αυτό έχει πια αποτραπεί. Ο φράχτης έπαιξε αυτό τον ρόλο τον πάρα πολύ θετικό και, όπως δήλωσα και προηγουμένως, σημαντικό είναι πως αυτός πρέπει να παραμείνει. Ο φράχτης αυτός έχει δουλέψει για το καλό του τόπου και οι θεωρίες ότι θα πρέπει να τον ρίξουμε, να τον γκρεμίσουμε, ώστε να μπαίνουν μέσα οι λαθρομετανάστες και να τους παρέχουμε νοσοκομειακή και ασφαλιστική κάλυψη είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός" τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.

πηγη left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger