Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ο Ηρακλής στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας - Άφησε εκτός τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Ηρακλής πέτυχε τη μεγαλύτερη, έως τώρα, έκπληξη του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς απέκλεισε τον Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας 1-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Χάρη στο γκολ του Ρομάνο στο 56΄, ο «Γηραιός» πήρε την πρόκριση στους «8», καθώς το πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη είχε λήξει ισόπαλο 1-1.
Το ματς «πήρε φωτιά» στο 56΄, όταν ο Ντιέγκο Ρομάνο βρέθηκε σε θέση βολής και άνοιξε το σκορ για τον «Γηραιό». Το γκολ αυτό αποτέλεσε σοκ για τους γηπεδούχους.
Στο 84΄ ο Αστέρας έχασε μοναδική ευκαιρία με διπλή προσπάθεια του Μπαράλες, που είδε πρώτα τον Χουάντερσον και στη συνέχεια τον Ιντζόγλου να αποκρούει πάνω στη γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.