Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ>ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΑΝΕΛ 5-6%, ΚΙΝΗΜΑ 5-7% ΚΑΙ ΚΚΕ 9-12%



Oλική ανατροπή με ψήφο στα μικρά κόμματα




 Συγκλονιστικές ζυμώσεις τις τελευταίες ώρες στην ελληνική κοινωνία, η οποία είναι πιο βουβή από ποτέ και ετοιμάζεται να δώσει ένα γερό μάθημα σε όλο το πολιτικό σύστημα της σαθρής μεταπολίτευσης- το οποίο δια μέσω του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί στο σκουπιδότοπο της ιστορίας.
Η τελευταία πράξη του χυδαίου βουκολικού δράματος του πελατειακού κράτους θα είναι μια νίκη ΣΥΡΙΖΑ-κατά πάσα πιθανότητα χωρίς αυτοδυναμία.
Την στιγμή που η ΝΔ συνθλίβεται οι ψηφοφόροι οδηγούνται- μαζικά θα λέγαμε- σε ΚΚΕ, ΑΝΕΛ και ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Οι πολίτες αηδιασμένοι από το πελατειακό κράτος της ΝΔ που καταλήστεψε τις περιουσίες τους βλέπουν με δέος τον καλπασμό του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία-σε ένα ΣΥΡΙΖΑ μέσα στον οποίο έχουν βρει καταφύγιο οι παρακρατικοί γαλάζιοι και πράσινοι δημόσιοι υπάλληλοι και λοιποί αδίστακτοι συνδικαλισταράδες.
Με αγωνία ο ιδιωτικός τομέας που πλήρωσε με 1,5 εκατ. ανέργους την λαίλαπα της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου βλέπει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται αποφασισμένος να σκυλεύσει πάνω στο πτώμα του προστατεύοντας τις συμμορίες και τους μηντιοεπιχειρηματικούς νταβατζήδες του δημοσίου οι οποίοι ασελγούν δεκαετίες ολόκληρες στο κουφάρι του ιδιωτικού τομέα.
Απέναντι στα στίφη των κηφήνων που φιλοδοξούν με την βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προστεθούν στους  διορισμένους κομματικούς στρατούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οι πολίτες επιλέγουν να ψηφίσουν μικρά κόμματα όπως τους ΑΝΕΛ, το ΚΙΝΗΜΑ και το ΚΚΕ για να τορπιλίσουν την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια στιγμή και ο Αλέξης Τσίπρας έντρομος για όλα όσα θα συμβούν εάν εκλεγεί αυτοδύναμος κάνει ότι μπορεί να τρομάξει την κοινή γνώμη ανοίγοντας μέτωπο με την Μέρκελ.
Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι δεν πρόκειται να προστρέξει να συναντήσει τη Γερμανίδα Καγκελάριο διότι δεν της αναγνωρίζει κανέναν ανώτερο ρόλο από τους υπόλοιπους 26 αρχηγούς των κρατών-μελών της ΕΕ. Όπως είπε, η διαπραγμάτευση θα γίνει σε συνολικό ευρωπαϊκό επίπεδο και τόνισε «δεν θα τηρήσουμε δεσμεύσεις και υπογραφές που έχει βάλει η προηγούμενη κυβέρνηση».
Είπαμε μπροστά στο δέος της Δευτέρας κάνει ότι μπορεί για να μην είναι αυτοδύναμος.
Στο μεταξύ ΑΝΕΛ, ΚΙΝΗΜΑ και ΚΚΕ φλερτάρουν με απίστευτα ποσοστά.
Το ΚΚΕ βρίσκεται κοντά στο 9-12% (δαγκωτό ΚΚΕ ακούς σε κάθε γειτονιά), οι ΑΝΕΛ έχουν καβατζάρει το 5% και το ΚΙΝΗΜΑ του ΓΑΠ είναι ανάμεσα στο 5-7%.
(Mείνετε συντονισμένοι με το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger