Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Εκτός ψηφοδελτίου στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, έθεσε η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ τον επικεφαλής των “Δρόμων Συνεργασίας” Μαργαρίτη Πατσιαντά, επιλέγοντας στη θέση του τον Σπύρο Λεμονή από τη Σκόπελο.


ΣΥΡΙΖΑ
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015 η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας προκειμένου να συζητήσει την πρόταση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής για το ψηφοδέλτιο του νομού Μαγνησίας για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Από την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή προτάθηκε για την 8η θέση ο Σπύρος Λεμονής ενώ υπήρχε και μία πρόταση για υποψηφιότητα του Μαργαρίτη Πατσιαντά.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή συμπλήρωσε την 8η θέση με τον Σπύρο Λεμονή, από τη Σκόπελο, πρώην υποψήφιο δήμαρχο που στήριξε το κόμμα.
Κατά συνέπεια, προτείνεται προς την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει και τον τελικό λόγο, να επικυρώσει το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας με τους:
Μεϊκόπουλο Αλέξανδρο
Μπαλλή Μάκη
Δελημήτρο Κώστα
Μανώλη Δήμητρα
Παπαϊωάννου Δημήτρη
Τζήκα Δανάη
Παπανάτσιου Κατερίνα
Λεμονή Σπύρο
Επίσης, και σύμφωνα με την εγκύκλιο της Πολιτικής Γραμματείας, αναστέλλεται η ιδιότητα του συντονιστή της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, του Δημήτρη Παπαϊωάννου, καθώς είναι υποψήφιος για τις εθνικές εκλογές και αναπληρώνεται από το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστα Βογιατζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger