Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Στο Σύνταγμα στις 22 Γενάρη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ - Προσυγκεντρώσεις των Οργανώσεων

Το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Αθήνα, την Πέμπτη 22 Γενάρη και ώρα 7.00 το απόγευμα, στο Σύνταγμα.
Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Οι προσυγκεντρώσεις θα ξεκινήσουν στις 6 μ.μ. στα εξής σημεία:

  1. Προπύλαια: ΑΕΙ και Σπουδάζουσα, Α’ Αθήνας και Γαλάτσι, Ανατολικές συνοικίες, Υγεία - Πρόνοια, Χρηματοπιστωτικό, Εμπόριο, Επισιτισμός - Τουρισμός, ΤΕΙ, Φιλοσοφική, Πάντειος.
  2. Στύλους Ολυμπίου Διός: ΟΤΑ - Δημόσια Διοίκηση, Τηλεπικοινωνίες, Μεσόγεια, Δικηγόροι, Νότιες συνοικίες.
  3. Μοναστηράκι: Πειραιάς, ΕΒΕ
  4. Παλιά Βουλή (Σταδίου - Άγαλμα Κολοκοτρώνη): Βιομηχανία, Κατασκευές, Μεταφορές, Εκπαιδευτικοί, Καλλιτέχνες, Θριάσιο, Δυτικές Συνοικίες, Βόρειες συνοικίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.