Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΑΕΚ -ΚΕΡΚΥΡΑ 2-0 Νέα πτήση στο όνειρο η ΑΕΚ

Νέα πτήση στο όνειρο η ΑΕΚ (vds)
Το όνειρο για την ΑΕΚ συνεχίζεται. Με εκτέλεση πέναλτι του Μάνταλου (51') και βολέ του Αραβίδη (82') η Ενωση υπέταξε την Κέρκυρα 2-0 στο ΟΑΚΑ και πέρασε στους «8» του Κυπέλλουβ Ελλάδας.
Η ΑΕΚ έχοντας το… μαξιλαράκι από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στην Κέρκυρα, ήταν η ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και γι αυτή την προσπάθεια δικαιώθηκε, φθάνοντας σε μια πανάξια πρόκριση.

Η Ενωση έγινε μετά τον Ηρακλή, τα Χανιά, και τον γειτονικό Απόλλωνα η 4η ομάδα της Fottball League, που θα μετέχει το μεσημέρι της Παρασκευής (30/1) στην κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια. Και το όνειρο για πορεία ακόμα πιο μακρινή στο θεσμό, καλά κρατεί/
Από την άλλη η Κέρκυρα, που δεν είχε τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, όσο το παιχνίδι κυλούσε χωρίς γκολ, έψαχνε μια φάση.
Από την άλλη η Κέρκυρα, που δεν είχε τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, όσο το παιχνίδι κυλούσε χωρίς γκολ, έψαχνε μια φάση.
Η εκτέλεση πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Μάνταλος στο 51', δεν αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, που άρχισαν να βγαίνουν πιο μαζικά στην επίθεση μετά το 70' αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τους γηπεδούχους.
Με εξαίρεση στο 81' όταν ο Αραβίδης έδιωξε την μπάλα προ της γραμμής σε κεφαλιά του Μαρκόφκσι.
Για να' ρθει στο 82' ο επιθετικός, να τελειώσει με υπέροχο σουτ, την αντεπίθεση των γηπεδούχων και ουσιαστικά να «σφραγίσει» την πρόκριση της ΑΕΚ μέσα σε αποθέωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger