Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ισοπαλία στην Κέρκυρα, 1-1 ΑΟΚ και ΑΕΚ

Ισοπαλία στην Κέρκυρα, 1-1 ΑΟΚ και ΑΕΚ

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η ΑΕΚ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 σε εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Βενέτη στο 50’, ενώ στο 68’ ισοφάρισε ο Γιόχανσον.

Κέρκυρα – ΑΕΚ 1-1 (OTE Sport 5)

Γκολ:
50' Βενέτης - 68' Γιόχανσον

Κίτρινες κάρτες: Ανδρεόπουλος, Παρασκευαΐδης, Καρντόζο - Ανάκογλου, Λαμπρόπουλος

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Σιόντης, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Ζουμπουλάκης, Ανδρεόπουλος (78' Ναγιάρ), Καρντόζο, Ταβάρες (71' Κόντος), Ρόχας (87' Μαρκόφσκι), Καϊκούτ, Χαβίτο.

ΑΕΚ: Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Πεταυράκης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος (66' Γιόχανσον), Ανάκογλου, Πλατέλλας (80' Ντούνης), Αραβίδης, Μάνταλος, Μπρέσεβιτς (89' Σοϊλέδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.