H Koλομβία των Βαλκανίων σε όλο της το μεγαλείο.
Προετοιμάζουν ήδη το έδαφος για συμμετοχή της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στις ψηφοφορίες για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας της Κολομβίας των Βαλκανίων.
Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους που εγκληματική οργάνωση θα εκλέξει πρόεδρο Δημοκρατίας, μια και ο εισαγγελέας των φυλακών δεν είναι αρνητικός στο να δώσει άδειες στους εγκλείστους βουλευτές της όπως δήλωσε στον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ που αποκαλύπτει την σκευωρία. Γιατί δεν τούς έδινε άδεια και στις διαδιακασίες που προηγήθηκαν (προυπολογισμοί, μνημόνια, κλπ)
Μετά από αυτό είναι μονόδρομος η παραίτηση όλων των βουλευτών του κοινοβουλίου εδώ και τώρα.
Το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ ακόμη και ο Πύρρος Δήμας του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να τσαλακωθούν με αυτό τον τρόπο.
Γράφει ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ για το πραξικόπημα που προετοιμάζουν>
Αίτημα για να προσέλθουν στη Βουλή ώστε να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας καταθέτουν οι έγκλειστοι χρυσαυγίτες. Απ' ό,τι μαθαίνω ο αρμόδιος εισαγγελέας φυλακών που θα εξετάσει το αίτημα δεν είναι αρνητικός σε τέτοια περίπτωση. Ετσι, εάν τους δοθεί άδεια θα είναι παρόντες στη Βουλή και στις τρεις ψηφοφορίες.
Σας έχω όμως και άλλα νέα για τους χρυσαυγίτες στον Κορυδαλλό. Εχουν ταράξει τα συμβούλια φυλακών με αιτήματα για επισκέψεις.
Τα συμβούλια δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να ασχολούνται με την έγκριση ή απόρριψη επισκέψεων στους έγκλειστους χρυσαυγίτες. Εδωσαν άδεια μόνο για να τους επισκεφθούν ένας Γερμανός του νεοναζιστικού κόμματος του NPD και ένα στέλεχος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου της Κύπρου (αδελφό χρυσαυγίτικο κόμμα). Και κάτι ακόμα. Εγινε δεκτό το αίτημα του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππά να... εκκλησιάζεται. Του επέτρεψαν να πηγαίνει σε ένα εκκλησάκι στις γυναικείες φυλακές, αλλά ξεχωριστά από τις γυναίκες κρατούμενες.